Шифоновая Риза Жени 2020 Нова Мода Сатен С Дълъг Ръкав Жабо Тънки Блузи Офис Дами Професионални Работни Върховете

Нов

27.12лв.

/ 43.06лв.

В наличност

Условия за ползване

Продукти

Ние гарантираме, че целия продукт е с високо качество и изцяло нов.Целият продукт на 100% същия като на снимките, това, което виждате, е това, което получавате.

Доставка :

Повечето поръчки се изпращат в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането.

"Безплатна доставка" стока ще бъде изпратена на препоръчана въздушна поща "China Post", стоките могат да бъдат проверени и следят онлайн.

Доставката обикновено отнема от 10 до 30 работни дни.Голяма част от стоките ще бъдат доставени в рамките на 3 седмици , като ще има забавяне на нещо, което ние не можем да контролираме (например, лошо време).Ако това се случи, просто се свържете с отдел поддръжка на клиентите, ние ще ви помогнем да се провери и да реши всеки проблем.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.

Условия на продажба:

Всички наши стоки са с гаранция 3 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от покупката си.

Клиентите носят отговорност за разходите за доставка на всички върнати стоки.За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.

За нас:

Обратната връзка е важна за нас, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Ние гарантираме, че ще направим същото и за вас.

Моля, свържете се с нас първо, преди да дава положителна оценка.Благодаря Ви за това, че са ни дали възможност да направим нещата правилно, с помощта на добра комуникация.

Контакти:

Ако имате някакви проблеми, ние сме много доволни, ако можете да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Надявам се да има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време.

Етикети: мъжка блуза сатен, 2020 най-добрата жена, висок топ с къдри, блуза сатен дамски, майк без облегалка, блуза от шифон, женски костюм, блуза сиреневая, бялата блуза от шифон, тънка риза дамски бизнес блуза

Сезон Пролет/Есен
Пол ЖЕНИ
Тип Тъкани Шифон
Възраст Възраст 18-35 Години
Яка Отложной яка
Стил Офис Дама
Размер S M L XL XXL XXXL 4XL
Стил Ръкави Редовен
Украса Яка
търговска марка NAVIU елегантен и модерен
Дължина ръкав(см) Пълен
Произход CN(произход)
Материал Ликра
Дължината На Дрехата Редовен
Номер На Модела NAVIU48203640
Цвят Зелен,Бял
Вид На Модела Твърд

Напишете отзив

Шифоновая Риза Жени 2020 Нова Мода Сатен С Дълъг Ръкав Жабо Тънки Блузи Офис Дами Професионални Работни Върховете

Шифоновая Риза Жени 2020 Нова Мода Сатен С Дълъг Ръкав Жабо Тънки Блузи Офис Дами Професионални Работни Върховете

Условия за ползване Продукти Ние гарантираме, че целия продукт е с високо качество и изцяло нов.Целият продукт на 100% същия като на снимките, това, което виждате, е това, което получавате. Доставка : Повечето поръчки се изпращат

Свързани продукти