Момиче на Кръщението на рокли с дълъг ръкав, дълги до пода дантела детски Кръщение рокли, с шапки

Нов

156.97лв.

/ 174.41лв.

В наличност

описание на обекта

1.списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други неща.Препоръчително е да си поръчате всички аксесоари заедно, което помага да спестите разходите за доставка.Освен това, аксесоари ще безплатна бърза доставка, ако те ще бъдат осъдени заедно с рокли.

2.цвят:цветен поглед, може да варира в зависимост от монитора.Има и малка хроматическая аберации, причинени от камера между цвета в снимките и цвета на реални обекти.Цветовете зависят от актуалните теми, които получавате.

3.Срок на доставка:не всички наши стоки са на склад.Моля, проверете очакваното време за доставка на всяка страница на eBay стоки при поръчка.Ако имате нужда спешно рокли или други елементи, моля, свържете се с нас, за да получите помощ, преди да поръчате.

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата вечният стремеж и най-голямата грижа.

Ние много ценим, ако можете да ни оставят 5 Рейтинг DSR положителна оценка, когато вие ще намерите нашите услуги и стоки добри.

Ако има някакви проблеми с нашите подробности, моля, свържете се с нас преди да се върне, като се започне дело или оставянето на някакви отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да ви задоволи.

Благодаря ви много за вашата добра подкрепа!

Етикети: дълги бели рокли крестильные, небесно крестильное рокля, christen, кърпа за кръщение, бохо рокля крестильное, просто крестильное рокля, рокля кръщаване на бебе, кръщението облечи момичето, рокля за кръщение, Рокля за 1 година

Дължина ръкав(см) Кратък
Възрастова Група 13-24М
Силует А-ЛИНИЯ
търговска марка SexeMara
Украса Дантела
Реалните Изображения ДА
Яка О-Образно Деколте
Пол Унисекс
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Състав На Материала Завързана Атлас
Стил Рокли Детско Детско рокля
Стил Стил Лолита"
Вид На Модела Твърд
Материал Дантела
Отдел Име Дете
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Стил Ръкави Ръкав Фенер
Номер На Модела крестильное рокля

Напишете отзив

Момиче на Кръщението на рокли с дълъг ръкав, дълги до пода дантела детски Кръщение рокли, с шапки

Момиче на Кръщението на рокли с дълъг ръкав, дълги до пода дантела детски Кръщение рокли, с шапки

описание на обекта 1.списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други неща.Препоръчително е да си поръчате всички аксесоари заедно, което помага да спестите разходите за доставка.Освен това, аксесоари

Свързани продукти