Търговия На Едро Мъжки Ацетатные Поляризирани Бордо Слънчеви Очила Ръчно Изработени

Нов

920.14лв.

В наличност

Q ' Ty минимална поръчка: 50pcs

Моля, напишете цвета и броя При извършване на поръчката!

За нас

Yoptical се стреми да донесе на висококачествени оптични рамки и слънчеви очила на нашите оптикам, търговци на едро оптични стоки на едро и търговци на невероятно ниски цени на едро!Yoptical, разбира се, е личен магазин за Мода и стил онлайн на едро точки, както и нашите продукти са подредени директно от производителя, за да се гарантира автентичността и премахване на ненужните разходи, които могат да се прехвърлят на нашите клиенти.

Yoptical гордо носеха да ви предложи рамка амониев, рамки, метал, титан стъкло, алуминий стъкло, рамка TR90 и така нататък.Нашата колекция непрекъснато се развива, да остане в крак с постоянно променящите се тенденции на пазара.Всички наши оптически рамки и слънчеви очила, направени към европейските стандарти CE.

Ние сме сигурни, че ще имат полезен опит за пазаруване, как гледате на страницата на нашия онлайн каталог.Ние непрекъснато се покаже на пазара най-новите и най-продаваните стилове.

Yoptical ще се радвам да е вашият бизнес, а също така ще бъдат гъвкави и отворени за нови начини на обслужване на нашия най-ценен актив - вас, нашите клиенти.Вашето удовлетворение е много важно за нас и е крайната ни цел.Ние ще положим всички усилия, за вашия опит с нас, е полезен и продуктивен.Нека ви го докажем!

Плащане и доставка

1. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни, след като вашето плащане.

2. Ние подкрепяме условно депозиране.

3. ние доставяме безплатна доставка на DHL, UPS, FEDEX, TNT.Това отнема 3-10 дни.

4. За това, за да ви гарантира получаването на вашата поръчка с tax free.Ние ще обявим техните модели с по-ниска цена.Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която сте платили.

5. всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

Правила за връщане

1. ние ще се радваме да върне парите или да направят борси за вас, ако не сте 100% удовлетворени.Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното състояние, в рамките на 7 дни от датата на получаване.

2. Разходите за доставка и обработка не се връща, и купувачът е отговорен за разходите за доставка и в двете посоки, ако той иска да се редувате.Моля, не забравяйте да се свържете с нас преди връщането на стоките.

Коментари

1. Вашата обратна връзка е изключително важна за нас.Ние се стремим към положителна обратна връзка по всички сделки!

2. Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителните отзиви

3. Ако не сте доволни от тях, моля, свържете се с нас, преди да отидете на всеки неутрален или отрицателен резултат на въздействието.

Етикети: слънчеви очила rayban ci, мъжки слънчеви очила, 5x7 снимка, мъжки слънчеви очила, без песен, 2020 слънчеви очила за жени, чудо биоаква, огледални слънчеви очила на polaroid мъжете, слънчеви очила rayban слънчеви очила, фотоапарат polaroid

Материал На Рамката Ацетат
Оптично Атрибут Лещи Поляризирана
Отдел Име Възрастен
Лещи Материал Полярен
търговска марка Очната чудо
Тип Елемент Точки
Тип Очила Слънчеви очила
Пол МЪЖ
Стил Пеперуда
Номер На Модела 17465S

Напишете отзив

Търговия На Едро Мъжки Ацетатные Поляризирани Бордо Слънчеви Очила Ръчно Изработени

Търговия На Едро Мъжки Ацетатные Поляризирани Бордо Слънчеви Очила Ръчно Изработени

Q ' Ty минимална поръчка: 50pcs Моля, напишете цвета и броя При извършване на поръчката! За нас Yoptical се стреми да донесе на висококачествени оптични рамки и слънчеви очила на нашите оптикам, търговци на едро оптични стоки на едро

Свързани продукти