Led лентата е 5 МЕТРА - 10M в един Cuttable 2835/5050 RGB Light Strip 12V водоустойчива гъвкава осветление

Нов

5.20лв.

/ 7.43лв.

В наличност

Led лента 5M in One / 10M in One Cuttable 2835/5050 RGB Light Strip 12V водоустойчива гъвкава осветление

Дисплей на светлинния ефект подложки Led

Quantion & Отговор

1. към: Когато грузите поръчка?А: аз ще изпратя поръчки в рамките на 24 часа ( около 48 часа през почивните дни), когато се потвърди плащането. 2. Въпрос: Аз съм много дълго време не получавал поръчката си, какво да правя?А: моля опитайте да предизвика или да поиска вашето местната пощенска служба, където то е там с вашите проследяване номер, понякога им е нужно вие да изберете нагоре. 3. До: аз получих пакет но няма какво поръчах вътре, какво трябва да направя.А: моля, дръжте пакет чанта и се свържете с мен, първо аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа(около 48 часа в събота). 4. Q: получих си поръчката, но той е повреден, какво да правя?А: ако външната опаковка е очевидно повредена, тогава моля, направете снимка и веднага се отречете, за да влезете, тогава се свържете аз съм във времето.

За Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. 4. показани снимки(някои от реални снимки) са предназначени само за ваша информация. 5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон. 6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

Retrun/Resend/Връщане

Ние с удоволствие ще приемем възстановяване/връщане/замяна в рамките на 7 дни след получаване на стоката при следните условия.В противен случай на възстановяване/връщане/замяна, не може да бъде издаден. 1.Не сте доволни от продукта. 2.продуктът, който сте получили дефектен. 3.Вие сте получили грешен продукт. 4. продуктът не пристигна след обещаното време. 5. продуктът не е същото, както е описано.Моля, обърнете внимание, че цената за доставка ще бъде съвместно поето от двете страни.Но ако продуктът е дефектен или не функционира правилно, ние ще носи цялата стойност на доставката.Моля, свържете се с нас преди да изпратите обратно.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна за нас, за да направи по-добре вашите следващи поръчки.Ако сте доволни от нашите услуги и продукти.Pls ни дават положителен резултат въздействие (5stars).Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: ленти led IR, движение led ленти, празнична лента, led rgb, показатели задачи, thuja амбилайт, rgb светлина бял, лампа led, светодиодна лента, pc rgb ивица

Номер На Модела Полагане на светлина Led
Водоустойчив ДА
търговска марка ФЕЙКАН
Консумирана мощност (W/m) 7.36 W/m
Брой Led/M 30 (5050) / 54 (2835)
Работно Напрежение DC12V
Брой Led / M 5050-30LEDs/18LEDs ; 2835-54LEDs на метър
Документ ROHS
Вид на лентата Wi-Fi
Произход CN(произход)
Марка Led chip размер Остър
Напрежение 12V
работна температура -20-60 ℃
Случай дневна
Цветна Температура(K) 3000-5500
Тип Елемент Стриптийз
Модел led чип SMD5050
Производство На Електроенергия Ключ
Източник На Захранване DC
Това Е Едно Интелигентно Устройство ДА
Технически характеристики (леки мъниста / м) 30
Средният живот (ч) 50000

Напишете отзив

Led лентата е 5 МЕТРА - 10M в един Cuttable 2835/5050 RGB Light Strip 12V водоустойчива гъвкава осветление

Led лентата е 5 МЕТРА - 10M в един Cuttable 2835/5050 RGB Light Strip 12V водоустойчива гъвкава осветление

Led лента 5M in One / 10M in One Cuttable 2835/5050 RGB Light Strip 12V водоустойчива гъвкава осветление Дисплей на светлинния ефект подложки Led Quantion & Отговор 1. към: Когато грузите поръчка?А: аз ще изпратя поръчки в рамките на 24 часа ( около 48 часа през

Свързани продукти