Модерен минимализъм висящи лампи led Осветление Nordic Loft потъмняване на окачен лампа Дневна Спалня окачена лампа кухня осветителни тела

Нов

81.84лв.

/ 125.91лв.

В наличност

Обслужване на клиенти · ако има някакви проблеми с получените от вас пакети,моля, първо се свържете с нас, преди да се прави каквото и да било друго. * * Моля, не отваряйте спор, преди да се свържете с нас! · Моля, не отваряйте спор, преди да се свържете с нас! · Моля, не отваряйте спор, преди да се свържете с нас! · · Спорът се решава официално лице www.ravda-dom.com.Платформата не е много професионално запознат с проблемите на продукта.Те не могат да помогнат за решаване на техните проблеми е,освен това, съществува от дълго време за обработка на спорове.Моля,доверете ни се, ние можем да ви предложим задоволително решение.

Допълнителни услуги: осветителни тела и други продукти могат да се закупят от името на дружеството.Моля, пратете снимки на продукта и размери.

1: режим на доставка: DHL, UPS, FEDEX, TNT EMS China Post:; глобални кораби (с изключение на някои страни или специални отдалечени места);

Ако купувач се избира вид транспорт, който не е подходящ за опаковката, продавачът е длъжен да я променя.

2: Ако купувачът не е получил стоката в продължение на дълго време, моля, свържете се с продавача навреме.Моля, не започвайте спор.

Продавачът обработи поръчка за първи път.

3: задачи митнически: продавачът не носи отговорност за внос митническото оформяне на опаковки, купувачът е длъжен да почисти митница.Купувачите са длъжни да превозват митническите такси.

По-долу е заявление за защита на правата и интересите на купувачи:

1. Ако купувачът получава пакет, има счупване на пакета/дефект/неправилна борда на стоки, моля, направете снимки на продукта навреме, свържете се с продавача за послепродажной обработка на поръчката.

Моля, не отваряйте спор.Ние се ангажираме да се отнасяме с нея правилно и правим всичко възможно, за да защити правата и интересите на купувачите.Благодарим ви!

2. поради проблеми на светлината по време на снимки, може да има разлики в снимките и съоръжения, моля, ясно помисли при подаване на поръчка, ние не приемаме спори по тези въпроси.

Обратна връзка предложения:

1: Нашата цел е да предоставим на всички купувачи най-добрите стоки и услуги, а също така да се стремят към удовлетвореността на клиентите, за да играят на 100%.

Обратна връзка и съвети от купувачите са много важни за нас и на други купувачи.

2: Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, дайте ни положителна оценка (пет звезди) като награда, ако се чувствате неудовлетворени, можете да се свържете с продавача по всяко време, за да се справят.

В стойността на поръчката не са включени цени.

Етикети: възглавница Ангел, За дома, ламповое виене на свят, показатели задачи, 1SE, лампа led, Лампа дракон 3d, окачен лампа cemente, дриблира, тенекеджия плафониери

Базов Тип Клин
Гаранция 3 години
подвесная лампа дриблира
Зона Осветление 10-15 квадратни метра
Тип На Ключа дистанционно управление
Тип Елемент Висящи Лампи
Висящи Лампи Подвесная лампа
Номер На Модела 1125 5.11 Q
Материал Метални
Брой източници на светлина 1
търговска марка ФДИК
Произход CN(произход)
Източник На Захранване AC
Дали Диммируемым ДА
Цвят На Абажура Черен
Стил Модерен
Напрежение 90-260V
Място Хотелска Стая
Източник На Светлина Led лампи
Техника Боядисаната
Тип Инсталация Окачване На Шнуре
Това Е Лампа Са Включени ДА
Завърши Желязо
Документ ЕМС

Напишете отзив

Модерен минимализъм висящи лампи led Осветление Nordic Loft потъмняване на окачен лампа Дневна Спалня окачена лампа кухня осветителни тела

Модерен минимализъм висящи лампи led Осветление Nordic Loft потъмняване на окачен лампа Дневна Спалня окачена лампа кухня осветителни тела

Обслужване на клиенти · ако има някакви проблеми с получените от вас пакети,моля, първо се свържете с нас, преди да се прави каквото и да било друго. * * Моля, не отваряйте спор, преди да се свържете с нас! · Моля, не отваряйте спор, преди да се

Свързани продукти