1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G220

Нов

28.79лв.

В наличност

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин:

1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения се използват в качеството на дисплея, за да даде

Можете цвят, за да се гарантира връзка.Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това.Всички продукти от магазина, няма по цвят, те са части на модела.

2、Всички продукти без оригиналната опаковка, без инструкции за инсталиране, без снимки и картички. (ума купувачи, моля внимателно избирайте)

3、След като получите продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблем за Вас-моля, бъдете сигурни.

4、Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, не забравяйте да ни даде пет звезди висока оценка!Голямо благодаря!

5、аз искрено се надявам, че можете да откриете любимите си продукти от тук.Благодаря ви за покровителство.Благодаря Ви за вашето доверие и подкрепа!

Етикети: обемни фигури от смола, небоядисана фигури от смола, 1 10 фигура смола, 135 модел, модельная смола, 124 човешката фигура, 124 фигура смоляная, 1 43 смоляная фигура, 124 историческа личност, 1 64 смоляная фигура

Предупреждение не може да има
Материал Смола
Мащаб 1
Тема Комплекти
Номер На Модела 1
Възрастова Група > 14 години
Пол МОМЧЕТА
Тип Комплекти Катран

Напишете отзив

1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G220

1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G220

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин: 1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения

Свързани продукти