6 бр коледни кутии Дядо Коледа железни декори сферични съдове за подарък

Нов

15.14лв.

/ 24.40лв.

В наличност

Описание

Тези печатни железни кутии може да се използва за съхраняване на бонбони за Коледа, сватба и т.н., Здрава и премиум материал го прави многократно и дългосрочно.Отлична декорация за вашия дом, магазин и висящи украси за коледната елха.Перевязанные панделки декорации са подходящи за окачване.

Характеристики

- Цвят: Случаен.

- Материал: Желязо.

- Размер: 7 х 7 х 7 вж.

- Изработен е от висококачествен материал премиум-клас, за многократна употреба и здрав, устойчив на абразия и недеформируемый.

- Отлично подходящ за запълване на малки подаръци, бонбони, бонбони, шоколад, бонбони, деликатеси и т.н.

- Перевязан лента за носене преносима и удобно захващане.

- Шарообразная печатна кутия шоколадови бонбони, уникални сватбени декорации за дома и партита, а също така е прекрасно подвесное украса на коледното коледната елха, за да добавите празнична атмосфера.

- Широко се използва в магазина, офиса, хотела, ресторанта, бара, за да направи всяко място, красив и радостен.

- Топло Съвет: Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н., може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще ме разберете!Благодарим ви!

6 x висящи топката кутии

Етикети: произведената у дома, подарък за рожден ден, кутия, коробчатый цвете, китайски коледен пакет, цвете магнитна подарък кутия, кутия за подарък конфетного, кутия пеперуда, модулна къща, балонна кутия, сферичен удар

Номер На Модела Спирането На Топката Кутии
Материал Метални
Брой КОМПЮТРИ 6шт
Случай Ден на майката
Произход CN(произход)

Напишете отзив

6 бр коледни кутии Дядо Коледа железни декори сферични съдове за подарък

6 бр коледни кутии Дядо Коледа железни декори сферични съдове за подарък

Описание Тези печатни железни кутии може да се използва за съхраняване на бонбони за Коледа, сватба и т.н., Здрава и премиум материал го прави многократно и дългосрочно.Отлична декорация за вашия дом, магазин и висящи украси за коледната

Свързани продукти