5pcs New Extra Long 6mm 4 Flute HSS & Aluminium End Mill Кътър CNC Bit Extended

Нов

8.29лв.

/ 12.96лв.

В наличност

Спецификации На Продукта:

Чисто нов

Материал: стомана и алуминий HSS

Диаметър на мелница: около 6 мм

Диаметър на опашка: около 6 мм

Дължина на флейта: прибл. 24мм

Обща дължина: около 68 мм

Приложими материали: штамповая стомана, чугун, въглеродна стомана, легированная стомана, инструментална стомана, обща стомана

Характеристика На Продукта:

Се подобри видът / размерът на предните и задните ъгли на довършителни работи, така че ръба на остър ръб, отстраняване на стружки.

Ширина на заден ъгъл се увеличава на 15%.Увеличаване на якост, стабилност и надеждност.

Висока якост и твърдост.

Лекота на използване.

Издръжлив на употреба.

Препоръчва се за грубо смилане, полутонкого смилане.

Подходящ за фина фрезерной обработка.

Пакет са включени:

5 x Бележка fresa

Забележка:

Моля, позволете 1-5 мм грешки от ръчно измерване.

Цвят на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Плащане

Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, направени от www.ravda-dom.com, се обработват компания Alipay.

Доставка

Ако корабната компания не отгружает iterms в страната си .

Свържете се с нас по електронната поща или Ali TradeManager.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогнем !Връщане

Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне.

Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество 5 звезди и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Етикети: спиральное тренировка HSS, Центроискатель ЦПУ, пробивна машина, Diamond тренировка 10 мм, битов път, тренировка метал hss, тренировка М35, машина за метални врати, iron фитил, fraise helicoidale

Тип Централно Сондажни Длето
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Приложими материали умира стомана, литое желязо, Въглерод стомана, неръждаема легирана Стомана, стомана, инструмент и т.н.
търговска марка JX-LCLYL
Материал Быстрорежущая Стомана
Номер На Модела 4 Каннелюра HSS & алуминиев малко CNC машина муфа ножове
Дължина Около 68 мм
Воспользуйся Пробиване На Метал

Напишете отзив

5pcs New Extra Long 6mm 4 Flute HSS & Aluminium End Mill Кътър CNC Bit Extended

5pcs New Extra Long 6mm 4 Flute HSS & Aluminium End Mill Кътър CNC Bit Extended

Спецификации На Продукта: Чисто нов Материал: стомана и алуминий HSS Диаметър на мелница: около 6 мм Диаметър на опашка: около 6 мм Дължина на флейта: прибл. 24мм Обща дължина: около 68 мм Приложими материали: штамповая

Свързани продукти