Натурален питон кожен калъф за телефон Xiaomi Mi 9 9T 11 10 8 10T Pro A3 Poco X3 M3 Капак за Redmi Note 8 Pro 8T Note 9 Pro 9S 7

Нов

39.16лв.

/ 49.56лв.

В наличност

1. Отзад Материал: 100% Естествена Кожа Питон.

2. вътрешен материал: PC + TPU.

3. функция: по-голяма защита от прах, драскотини и повреди.

4.100% ръчно изработени Процес, 100% чисто нов и е с добро качество.

5. Чудесен подарък за вашия любим или за себе си.

Моля, не се притеснявайте за снимката, показваща грешна фотоапарата, когато получавате продукт, той идеално се съчетава с точност местоположението на отвора на камерата.

Ко. кожата донгуан Хуангджун Оод. основана през 2008 година,е специализирана в произведенията и обработка повод на кожата мобилен телефон.Ние имаме нашата собствена фабрика разположен в град Dongguan, и правим много поръчки OEM според заявка на нашите клиенти.Нашите продукти се продават много добре и също са получили добра репутация в страната и чужбина за тяхното високо качество и конкурентни цени.Продукт с високо качество и удолетворение на нуждите на клиента, което ние винаги следваме.

Що се отнася до цветове, тогава цвета изделия снимките са напълно съвпада с оригинала.Но поради особеностите на снимане (светкавица осветяване на камери, конфигуриране на монитора), цветовете на снимките и реалния цвят продукти са малко по-различни, това не може да избегне.

1. Детайли на всички, попаднали извън 2 работни дни, след като вашето обезщетение е изчистена (Sat. & Sun. И официалните празници са изключени.).

2. вносни мита,данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези задължения са отговорност на купувачите.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

3. ние обикновено ще изпратим чрез въздушна поща стълб кит, www.ravda-dom.com Standard Shipping,ePacket,www.ravda-dom.com Premium Доставка www.ravda-dom.com,EMS, DHL и други начини на доставка .Ние не ще достави в събота или неделя, както и в китайските традиционни празници.

1. www.ravda-dom.com приема Набирателни/кредитна карта/Money букър т/Western Union.

2. пълното заплащане трябва да бъде получен в рамките на 7 работни дни.И ако имате някакви проблеми с плащане, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

1. Ако не сте доволни от покупката си, ние ще се радваме да предложим замяна или връщане в рамките на 7 дни,но трябва да обременить цената за доставка за изпращане обратно. 2. за върнатите стоки, те трябва да бъдат в техните начални условия, за да имате право на възстановяване или замяна.Купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка. 3. моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта.Така че ние можем да ви предложим правилния адрес.

1. Ние се стремим да спечелим 5-звезден рейтинг от всяка покупка.Когато вие получите вашата покупка, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив, ако сте доволни стока. 2.Ако е имало нещо лошо, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да се гарантира вашето удовлетворение.

Етикети: броня poco, mi 10t xiaomi, Mi 10 TPU, k30 ultra, калъф xiaomi redmi note 8 pro, батерия mi cc9, калъф xiaomi red mi note 8t, mi 10 12gb, нещо К51, година на производство xiaomi mi 9 se

Материал 100% Натурална Змия Кожа
Време Нови постъпления
Модел 5 калъф за xiaomi 8 pro
Модел 4 калъф за xiaomi 9 se калъф за xiaomi 9 калъф Xiaomi Note 7 pro Case
Модел 11 калъф за xiaomi 10t lite
Модел 2 Седалките За Xiaomi Note 7
Модел 12 калъф за Poco x3 nfc
Модел 8 калъф за redmi note 8 калъф за redmi note 8 pro
Drop Shipping / Color Mix Поддръжка
Пакет Индивидуална опаковка кутии LANGSIDI
Модел 6 Калъф за Redmi 8
Модел 3 калъф за xiaomi 10 ultra
Съвместима Модел, Xiaomi Mi 10 Ултра
Модел 9 Калъф за Redmi Note 8T
Съвместим Марка Xiaomi
Характеристики 100% Ръчен Процес.
състояние 100% оригинални калъфи за мобилни телефони на марката LANGSIDI
Тип Калъфи За Мобилни Телефони, Аксесоари За Телефони
Модел 13 калъф за Poco m3
Модел 7 за xiaomi mi 9t case xiaomi mi 9t pro case
Произход CN(произход)
Модел 14 калъф за xiaomi 11
място на произход на стоките Dongguan Китай (Континентален)
търговска марка ЛАНГСИДИ
Модел 1 Калъф За Redmi 9
Хората Универсален костюм за жени, момичета, мъже, деца, стари
Модел 10 калъф за xiaomi 10t калъф за xiaomi 10t pro
Дизайн Обикновена

Напишете отзив

Натурален питон кожен калъф за телефон Xiaomi Mi 9 9T 11 10 8 10T Pro A3 Poco X3 M3 Капак за Redmi Note 8 Pro 8T Note 9 Pro 9S 7

Натурален питон кожен калъф за телефон Xiaomi Mi 9 9T 11 10 8 10T Pro A3 Poco X3 M3 Капак за Redmi Note 8 Pro 8T Note 9 Pro 9S 7

1. Отзад Материал: 100% Естествена Кожа Питон. 2. вътрешен материал: PC + TPU. 3. функция: по-голяма защита от прах, драскотини и повреди. 4.100% ръчно изработени Процес, 100% чисто нов и е с добро качество. 5. Чудесен подарък за вашия любим

Свързани продукти