Хумор мечка лятна рокля есен нова мода чиста тел вълна точка печат рокля момиче обличам децата детски дрехи на плажа момичета рокля

Нов

14.13лв.

/ 21.75лв.

В наличност

Официален магазин Humor Bear-това е водещата марка на детски дрехи,основан през 2012 г., с операционна история,благодарение на своята професионална и честна работа завоювал добра репутация сред нашите клиенти.

Това е заводска директна продажба.Разполагаме със собствен производствен цех,дизайнери и опитни продажби.Добре дошли drop shipping, така и на едро.Можете да бъдете сигурни в качеството.

Всяка заявка,добре дошли да се свържете с нас.Хумористичен мечка ще ви отведе като VIP клиент,ще ви поръчки като приоритет и ще ви предложи най-доброто обслужване.

Днес ние ставаме световна марка и донесе изключителен висококачествен костюм за вашия малък ангел, те заслужават най-красивите дрехи!

За изпращане на статия :

Очакваното време за доставка: (важното е, Моля, прочетете внимателно преди започване на търговия)

1. в Сащ/Русия/Великобритания/Канада/Австралия/Германия/Нова Зеландия?: безплатна доставка?ePacket доставка от Китай (от 7 до 20?работни дни)

2. по целия свят: China Post Registered Air Mail.

Обикновено стоката да пристигне в продължение на 30-60 работни дни след доставка.Бразилия се нуждае от повече време чрез 50-120 работни дни след доставка (времето за доставка е класиран, но не е гарантирано) По време на празниците са възможни по-нататъшни закъснения.

Поради това, че имаме работа с голям брой поръчки всеки ден, обикновено ние организираме доставка в рамките на 1-6 дни, моля, изчакайте търпеливо и съжалявам за неудобствата, които ще

За Обратни Връзки:

1. Ние се стремим да поддържаме най-високи стандарти на съвършенство за пазаруване в продължение на 5 звезди и 100% удовлетвореност на клиента!Положителна оценка 5stars е много важно за нас.

Ние искрено ви молим да се свържете с нас веднага,преди да ни дадете обратна връзка 3 звезди и 1 звезда, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

2. Ние се стремим да поддържаме най-високи стандарти на съвършенство, за да се опита пазаруване за 5 звезди и 100% удовлетвореност на клиента!Положителна оценка 5stars е много важно за нас.

За Митниците / Данък

Ние не носим отговорност за всякакви митнически или внесени данъци,ако сте приели по-голямо количество,моля, уведомете ни търговска стойност, за да се избегне висок данък.

Етикети: жените рокля, празнична лятна рокля, бикини Червено Бяло, лятна рокля за майките на момичета, лятна рокля, прашка, 18-инчов куклен обувки, шифоновое рокля голям размер, американската кукла, рокля за лятото, рокля дамско

Дължина На Роклята Над Коляното, Мини
Произход CN(произход)
Силует А-ЛИНИЯ
Материал Памук
Украса Апликация
търговска марка Хумор Мечка
Вид На Модела ТОЧКА
Стил "Европейски и американски стил
Вграден сутиен ДА
Яка О-Образно Деколте
Отдел Име Деца
Дължина ръкав(см) Половината от
Стил Ръкави Редовен
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Номер На Модела BL1032
Пол Момичета

Напишете отзив

Хумор мечка лятна рокля есен нова мода чиста тел вълна точка печат рокля момиче обличам децата детски дрехи на плажа момичета рокля

Хумор мечка лятна рокля есен нова мода чиста тел вълна точка печат рокля момиче обличам децата детски дрехи на плажа момичета рокля

Официален магазин Humor Bear-това е водещата марка на детски дрехи,основан през 2012 г., с операционна история,благодарение на своята професионална и честна работа завоювал добра репутация сред нашите клиенти. Това е заводска директна продажба.Разполагаме

Свързани продукти