Focus F1 Quick Rapid Camera strap Единична презрамка черна каишка за Canon, Nikon DSLR eos 7D и 5D Mark II аксесоари

Нов

10.96лв.

/ 14.24лв.

В наличност

Фокусиране на огледално-рефлексен фотоапарат fast strap F-1

Характеристика:

F-1-това е бърз спортен колан, който наследява традиционните бързо дизайн през рамо и добавя каишка под мишница (подвижна в съответствие с личните предпочитания), за да го направи по-сигурен и надежден.Нека потребителят ще се изправят пред неудобна ситуация преместване или изпадане на коланите заради обтегнати физически упражнения, така че вашето творческо вдъхновение, може да се държи по всяко време!

Производството на F-1 fast strap е много строг, а на кант и струговане на работа са задължителни!Дизайн на формата по-эргономичен, както и използваните вносни платове осигуряват безопасност и комфорт на каишка!

Широк дизайн на предната към задната част на F-1 гарантира, че мускулите на гърба, не се уморяват при продължително носене.В същото време, той има функция за намаляване на отрицателното налягане!

Широколицая дизайн на задната част на F-1 гарантира, че мускулите на гърба, не се уморяват при продължително носене.В същото време, той има функция за намаляване на отрицателното налягане!

Купувачът трябва да прочетете:

Разликата между бързото каишка и обичайно каишка:

Обикновените колани камера виси около врата, и когато се върти дългата шия ще се разболее.Ако не може да издържи на такава умора, ще трябва да се постави камера в раница и я извадете, когато трябва да направите снимка.Но времето, което отнема, за да го постави в и от често ще ви накара да пропуснете прекрасен момент пред вас.Колко жалко ... - коя!

Етикети: за toyota mark ii, въртене на барабана, поясная камера, Диамантена боя, основна такса dji mavic pro core board, 24 мм nikon, canon 5d mark iv част, мъжко рамо, 6d mark ii canon, бърза серия

Съвместима Модел На Дрона Фокус F-1
Размер 1.0 cm * 1.0 cm * 1.0 cm
Тегло 50g
Съвместим Марка Дрона DJI
Пакет ДА
Номер На Модела Фокус F-1
търговска марка MaxFunRC

Напишете отзив

Focus F1 Quick Rapid Camera strap Единична презрамка черна каишка за Canon, Nikon DSLR eos 7D и 5D Mark II аксесоари

Focus F1 Quick Rapid Camera strap Единична презрамка черна каишка за Canon, Nikon DSLR eos 7D и 5D Mark II аксесоари

Фокусиране на огледално-рефлексен фотоапарат fast strap F-1 Характеристика: F-1-това е бърз спортен колан, който наследява традиционните бързо дизайн през рамо и добавя каишка под мишница (подвижна в съответствие с личните предпочитания),

Свързани продукти