Сладък 5 цвята CZ лук възел коте Гато коте котка обеци за жени, деца, момичета, деца, дете златист цвят бижута АРОС Аретес

Нов

5.10лв.

/ 7.99лв.

В наличност

Състояние 100% Ново

Материал 18k жълто злато покритие & кубичен Циркон

(Покритие Без Никел,Без Алергии

Размер на обеци (см) около 1.43 см*5.9 см/0.56 inches*0.23 inches

Тегло (грам) около 3 грама

Опаковка: подаръчен пакет или кутия предмет не е истинско или твърда златни бижута на продукта,това позлатени бижута.Моля, направете маркиране.Ние сме положили всички усилия, за да покаже цветовете на продуктите, но действителния цвят, който виждате, ще зависят от вашия монитор и могат да бъдат неточни.За доставката:

В крайна сметка,ние ще изпратим поръчки в рамките на 1-2 работни дни след потвърждаване на плащането.

За покупки на големи клиенти, моля, свържете се с нас предварително, за да се улесни нашата помощ ви в потвърждението на запаси и цикъл на продукта.

Временно не е в наличност продукти или преработка не са своевременно рафтове за стока, или опис на продукти, ние ще се свържем с купувача за първи път.Съвети на купувача: ние обещаваме, че снимки на нашите продукти са 100% inkind стрелба.

Различно резолюция на монитора на вашия компютър може да се различават малко за различните цветове.

Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да покаже цветовете на продуктите.

Въпреки това реалният цвят, който виждате, ще зависи от вашия монитор.Вашето добро разбиране ще бъде високо оценена.На Пакета:

По екологични съображения на целия продукт ще бъде поставен в един подаръчен пакет или за подарък кутия.Ако имате специфични изисквания, моля свържете се с нас.

Поддръжка На Износване:

Сладък 5 цвята CZ лук възел коте Гато коте котка обеци за жени, деца, момичета, деца, дете златист цвят бижута АРОС Аретес

1.Ако сте доволни от детайли и нашето обслужване,моля отделете време, за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди, ние ще се радваме да направим същото и за вас.

2. Моля dont се колебайте да се свържете с нас за да получите по-най-доброто разрешение, преди да изляза неутрални или отрицателен резултат на експозиция, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

3. Ако имате проблеми с качеството на продуктите, в рамките на 30 дни след получаването й, моля, не забравяйте да се свържете с нас и да се снимат, за да улесни нашите проследяване и подобряване на обслужването на продукт.Ние ще възстановим или повторно да ви изпратим нов продукт.

Изпратете запитване повторно, трябва да направите залог на този обект отново, и ние ще променим цената до $0.01, това ще ни помогне да го изпратите онлайн.И ще изпрати го с подарък като компаньон.Вашето добро разбиране ще бъде високо оценена.

Етикети: продажба изкуствена кожа, кожа пискюл, комплект обръч, детски обеци синове, здравейте Кити, котешки бижута за жени, големи плюшени обеци, котешки котешки обеци, момиче еднорог обеци, големи обеци-лъкове

Номер На Модела ABE719
Тип Елемент Обеци
Стил Модерен
Глоба или мода Модни модели
Ширина 9.3mm
Пол Момичета
Тип На Метали Медна Сплав
Форма\модел Домашни любимци
Тип Обеци Обици Розово
Дължина 14.7mm
Материал Crystal
Определяне на обеци Ушна тапа
търговска марка предното шоу
Задната Част На Находище Пиърсинг
Държава производител Китай
Подарък За Рожден ден;Ден на Св. Валентин;Великден;Коледа

Напишете отзив

Сладък 5 цвята CZ лук възел коте Гато коте котка обеци за жени, деца, момичета, деца, дете златист цвят бижута АРОС Аретес

Сладък 5 цвята CZ лук възел коте Гато коте котка обеци за жени, деца, момичета, деца, дете златист цвят бижута АРОС Аретес

Състояние 100% Ново Материал 18k жълто злато покритие & кубичен Циркон (Покритие Без Никел,Без Алергии Размер на обеци (см) около 1.43 см*5.9 см/0.56 inches*0.23 inches Тегло (грам) около 3 грама Опаковка: подаръчен пакет или кутия предмет

Свързани продукти