1 чифт под наем handlegrip бар завършва с ластик Планина МТВ велосипед Колоездене двойно заключване волан заключващи BE0002

Нов

6.26лв.

/ 12.77лв.

В наличност

1 чифт гумени планински велосипед МТВ BMX колоездене Колоездене двойно заключване на дръжките на кормилото червен/сребрист/златист/син/черен

Характеристики:

Зона на захващане е направена от висококачествена ударопоглъщащ каучук.

Комфортно усещане за улавяне, устойчива на плъзгане дизайн.

Облекчава умора и болка в ръцете при шофиране на дълги разстояния!

Подходящ за повечето обикновени кормила.

Идва с черни челните свещи.

Технически характеристики:

Алуминиев цвят на пръстена: Червен

Материал: гума + алуминиева сплав

Входящ диаметър: прибл. 2,1 см. / 0,8 инча

За диаметъра на кормилото: около 21 мм

Единичен размер на волана: 13 * 3 см / 5.1 * 1.2 инча (L*D)

Теглото на един бустер: прибл. 67 g / 2,4 грама

Размер на опаковката: 13,5 * 6,7 * 3 см / 5.3 * 2.6 * 1.2 в

Тегло на опаковката: прибл. 135 г / 4,8 унции

Списък На Пакетите:

1 * няколко колоездене на волана

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Етикети: дръжки на кормилото на велосипеда за момиче, кормилото на мтв, лост на съединителя на мотора, велосипеден волана, алуминиев волан, волан, вилица за улавяне на каране на волана, лост на съединителя лек мотор, алуминиев под наем на волана, на кормилото на велосипеда с меки дръжки

Ширина 300 - 400mm
Цвят Червен/Сребрист/Златист/Син/Черен
Тип Запирающаяся Ръкохватка
Стил краят на пръта
Воспользуйся дръжка за планински велосипед
Материал Алуминиева Сплав
Компоненти прихващане
Номер На Модела МН5697
Диаметър На Захващане 20 - 22,5 мм
търговска марка ftw
КОД BE0002

Напишете отзив

1 чифт под наем handlegrip бар завършва с ластик Планина МТВ велосипед Колоездене двойно заключване волан заключващи BE0002

1 чифт под наем handlegrip бар завършва с ластик Планина МТВ велосипед Колоездене двойно заключване волан заключващи BE0002

1 чифт гумени планински велосипед МТВ BMX колоездене Колоездене двойно заключване на дръжките на кормилото червен/сребрист/златист/син/черен Характеристики: Зона на захващане е направена от висококачествена ударопоглъщащ каучук. Комфортно

Свързани продукти