1 Бр Правоъгълен Китайски Yixing Цзиша Облак Краката Си Бонсай Саксия Високо Качество

Нов

21.52лв.

/ 30.74лв.

В наличност

(1)"Перфектния дизайн" - с висококачествена и здрава глина, изгорели при високи температури.Класически дизайн - всичко това го прави това нещо, особено на вашия домашен декор.Този пот е предназначена за отглеждане на растения или демонстрация на изкуствени растения, като например въздушните растения, сукуленти, билки, папрати, което придава на вашето пространство е жив и свеж вид.

(2)"Технически спецификации"- приблизителен размер: 8,3 см х 6,7 виж (Моля, потвърдете, че размерът е в ред, преди покупка) общо тегло: 252,0 г, комплект от 1. всяка саксия идва от сливными отвори на дъното.Дупка предпазва от преовлажняване саксия, укрепва здравето на растенията, помага на вашите растения да се развиват.

(3)"широка употреба" - този атрактивен сеялка предлага прост, но елегантен начин за показване на зеленина, добавяйки уникален чар на вашия дом.Помага ви вдъхнем живот на покрива, тераса, рафт или кът за дома, офиса, апартамента, дневни, спални, тераси, двор, вътрешно и външно градина, без да заема твърде много място.Възможностите са безкрайни и за избора на растения и места!Вашите растения никога няма да останат незабелязани с тези атрактивни саксии.

(4) "специален подарък" - това е добър подарък за всеки, дори за себе си!Баби и дядовци, жени, деца, приятели, колеги и така нататък.Идеална идея за подарък за рожден Ден, годишнина, сватба, Коледа и Нова година, те представляват добър старт за утрешния ден.Той също може да се превърне в прекрасен подарък за любителите на растения или подарък за нов дом.Отлично допълнение за подобряване на атмосферата всяка част на дома или бизнеса, скрасьте своето жизнено пространство с помощта на този специален подарък!

(5)"100% удовлетвореност"- ние обещаваме да ви предоставят удовлетворенное обслужване за всеки клиент, ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще ви дадем най-доброто решение.

Тегло: 252,0 г

Размери: 8,3 см х 6,7 см

Цвят: бронз, с червеникаво-кафяв

Материал: лилав пясък

1 бр.

1. поради ръчно измерване и различни методи за измерване на действителния размер може да се различават малко.

2.Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. цветовата гама на снимки уеб сайт и самото елемент може да се различават малко.

Етикети: Китайски, Мак глинено гърне, гърне, бонсай саксия керамичен зелен, саксии за растения, РАСТЕНИЕ, z900, саксия, хартия за фенер, керамичен съд

Условия За Ползване Етаж
Стил китайски стил
Използва Се С Цвете/Зелено Растение
Тип Набиране No
Номер На Модела HG26686A1
Тип Planter
Покритие Стъкла,
Произход CN(произход)
Материал Керамични
Това Е Едно Интелигентно Устройство No

Напишете отзив

1 Бр Правоъгълен Китайски Yixing Цзиша Облак Краката Си Бонсай Саксия Високо Качество

1 Бр Правоъгълен Китайски Yixing Цзиша Облак Краката Си Бонсай Саксия Високо Качество

(1) Перфектния дизайн - с висококачествена и здрава глина, изгорели при високи температури.Класически дизайн - всичко това го прави това нещо, особено на вашия домашен декор.Този пот е предназначена за отглеждане на растения или демонстрация

Свързани продукти