Alien Кити Solid Casual Губим Straight Women Empire 2019 Fresh Summer Plus Texture Панталони

Нов

26.36лв.

/ 36.10лв.

В наличност

Забележка: 1:тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин , на цвета на самия елемент може леко да се различават от образа на удара.( Може би, цвят и размер на реални стоки се различава от снимки от друг компютър, моля, не линк към информация за цвят и размер в описанието.)

2:внимание: моля, позволете 2-3 см(0,7-1,1 инча) грешка на измерване.( 1 инч=2,54 см, 1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча)

3. Този продукт не е показан на снимката бижута.

Благодаря ви за вашето добро разбиране.

ние приемаме alipay тук.

• Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

Доставка

Внимание, Моля!ние сме международен продавача от континенталната част на Китай.МОЛЯ, БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ!Предлагаме на стандартната международна авиапочту.Той може да направи около 10 до 25 работни дни за доставка.Ако имате някакви въпроси или някакви специални искания, моля свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа заради разликата във времето между нас.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. изображенията са взети от истински елемент, но може да има нещо като разлика в цвят на светлината и друга партия, особено някои от показаните модели не са действително елемент и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Правилата на връщане:

Ако имате някакви въпроси или имате някакви проблеми със стока, моля, изпратете ни имейл възможно най-скоро, ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема възможно най-скоро.Ние вярваме, че добрата комуникация ще достигне добър резултат, удовлетворението на клиентите е много важно за нас!

Други Политики:

• Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

• Ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му.

• На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: Гореща Разпродажба, продажба с безплатна доставка и продажба на клиренса, наклон на мотоциклета, корейската риза, продажба на жените, Отстъпка, високи прашки за краката, Голяма Разпродажба, класически Мустанг, Извънземно

Стил Панталони Хетеро
Материал Акрил
Предни Стил Апартамент
Стил Ежедневни обувки
Пол ЖЕНИ
Вид На Талията висок
Вид На Монтаж Свободен
търговска марка Един Коте
Дължина Full Length
Вид На Модела Твърд
Тип Тъкани Сукно
Украса Джобове
Тип На Затваряне Ширинка С Цип
Номер На Модела 81BMA137-6963[C1]

Напишете отзив

Alien Кити Solid Casual Губим Straight Women Empire 2019 Fresh Summer Plus Texture Панталони

Alien Кити Solid Casual Губим Straight Women Empire 2019 Fresh Summer Plus Texture Панталони

Забележка: 1:тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин , на цвета на самия елемент може леко да се различават от образа на удара.( Може би, цвят и размер на реални стоки се различава от снимки от друг компютър, моля, не

Свързани продукти