За Dell XPS 12 9Q33 дънна платка на лаптоп 3PRHT 03PRHT CN-03PRHT LA-9262P основна такса I7-4500U CPU 8GB RAM

Нов

268.84лв.

В наличност

Детайли На Дънната Платка Уважаеми Господине/Госпожо.По-долу подробна информация за други снимки дъски, които ние продаваме в тази връзка.Някои модели са с различна конфигурация,моля, проверете внимателно всички подробности, преди да закупят.Ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас.Това е нашето удоволствие да ви служи.

Тест На Дънна Платка

Преди изпращане.ние ще направим напълно тест за themotherboard.тест включва екран,клавиатура,батерия,Wi-Fi интернет и всички USB,изход конектор.Ние също ще ви изпратим доказано снимка преди изпращане.по-долу са няколко снимки от процеса на тестване.

Гаранционно обслужване

Ние предлагаме гаранция на продукта в рамките на 90 дни, след като сте получили пратката.Нашият магазин също се присъединява към услугата за връщане на www.ravda-dom.comLocal return Service.Моля, бъдете сигурни, за да си купя.

Огромни Запаси

Ние сме над 10 годишен професионален продавач на дънни платки на лаптопи в Китай.ние имаме дънната платка 10тхоусандс в наличност и стотици клиенти офволесале от целия свят.Ние приветстваме голяма покупка qty и ще ви предоставим най-конкурентна цена и качество themost.

Огромни продажби за всеки ден

Няколко серии и модели

Поради ограничен период от време.Някои модели не са заредени в нашия магазин.ако не можете да намерите модел в нашия магазин.моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.ние ще отговорим навреме.Пакет

Дънната платка ще е пълен с въздух балон.Professnalpack предпазва дънната платка, съхранена в ръката си.Моля, търпеливо чакайте вашия пакет.

Плащане

ние приемаме Alipay и Paypal в нашия магазин.Ако често се купуват в Китай и имат представител inChina и може да осигури оншорный плащане в ренминби.ние ще бъдем добре дошли на едро на покупка офлайн withdiscount за вас.Експресна доставка можем да тестваме и упакуем дънната платка, без 2-5 дни.Голяма част от вашите стоки идва bywww.ravda-dom.com Standard with free Shipping.Превозът отнема 14-60 дни по пътя към ръката си.Ние също provice www.ravda-dom.com PremiumShipping.Това ще отнеме 7-14 към ръката си,но това ще отнеме някаква стойност за бързо изпращане. DHL. Fedex също е на разположение в нашия магазин.ако трябва, моля, свържете се с нас.

Моля, направете 5-звездни коментари

Ако сте доволни от нашите проекти и услуги, моля,дайте ни положителен 5-звезден съвет, благодаря ви много.Ние с удоволствие ще направим така, че сте останали доволни от нашите проекти и услуги.Моля, да ни уведомите, преди да изпратите каквито и отрицателни коментари.Ние можем да гарантираме, че ще се опита да направи всичко възможно, за да ви покупка е приятна

Етикети: дънна платка геймър, какво е dell xps, ddr ram 3 8gb, М6600, екранът на dell xps 12 9q23, оперативна памет ddr3, ddr3, 32 GB 1600 Mhz, екранът на dell xps 12 9q33, Intel core i7, led dell xps 12

Чипсет HM86
търговска марка XINTUOCENTURY
Номер На Модела 9Q33
Състоянието На Продукта използван
Серия XPS
Тип На Паметта DDR3
С процесор ДА
Производител На Чипсети INTEL
Вид Графична Карта Интегриран
Произход CN(произход)
Документ НЯМА
Съвместим Марка ДОЛЧИНКА

Напишете отзив

За Dell XPS 12 9Q33 дънна платка на лаптоп 3PRHT 03PRHT CN-03PRHT LA-9262P основна такса I7-4500U CPU 8GB RAM

За Dell XPS 12 9Q33 дънна платка на лаптоп 3PRHT 03PRHT CN-03PRHT LA-9262P основна такса I7-4500U CPU 8GB RAM

Детайли На Дънната Платка Уважаеми Господине/Госпожо.По-долу подробна информация за други снимки дъски, които ние продаваме в тази връзка.Някои модели са с различна конфигурация,моля, проверете внимателно всички подробности, преди да

Свързани продукти