30 бр./кор. домашно лечение на брадавици гумени ленти нетоксичен мол ядосвам на тялото на кожата тагове Отстраняване на акне, грижа за лицето на белег по кожата от рождение безболезнен

Нов

4.85лв.

/ 7.03лв.

В наличност

Характеристики:

Функция: този уред превозвач, който работи чрез спиране на кръвоснабдяването бирок на кожата, причинена етикет на кожата да падне в продължение на няколко дни.

Съответния размер на: за микро-превозвач етикети на кожата може да се използва върху всички бирках на кожата, които са малки до средни размери, то соответствующ за Birk на кожата.С най-широката страна 2мм-4мм.

Ако на етикета на кожата, по-малко 2 мм, лентата може да не е в състояние да стиснете здраво показалец на кожата.

Употреба: Поставете конус над биркой на кожата, силно натиснете върху устройство, изтриване, за да отблъсне лента за етикет на кожата.

Забележка: В допълнение към чувствителни области на очите, средство за премахване на кожни петна може да се прилага върху всички области на лицето и тялото.

Материал: помощен инструмент е изработен от гумен материал, който е траен, не е токсичен и няма да навреди на тялото ви.

Технически характеристики:

Тип Деталя: Carrier Тагове Кожа

Материал: Гума

Цвят: Транспрент

Количество: 30шт

Размер на кутията: около 5.2 x 4.3 x 0.7 см/2.05 x 1.7 x 0.28 инча

Пакетът Включва:

30шт x средство за премахване на кожни етикети

1Pc x прозрачна кутия

Бележки:

Преход: 1 cm=10 mm=0,39 инча

1. поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см измерване на отклонение от ръчно измерване.

Забележка:

1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият,както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2.сравнете размерите на детайли с вашите,моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване за дрехи, благодаря на всички измервания в СМ и да обърнете внимание на 1 см=0.39 инча

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни ,EMS-8-12 дни.Въздушна поща стълб нужда от 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

1) в потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2) тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Етикети: средство за премахване на Бенки berruga, крем за премахване на бенки, брадавица на крак, премахване на бенки невусов, тъмното лице, трайно премахване на бенки, средство за премахване на бенки, брадавица, брадавица на лицето, помощ за лице

Произход CN(произход)
търговска марка GETHOME
Функция Премахване На Мъртвата Кожа
Материал Друго
Източник На Захранване Няма Електричество
Сертифициране На Качеството На Продукта ce

Напишете отзив

30 бр./кор. домашно лечение на брадавици гумени ленти нетоксичен мол ядосвам на тялото на кожата тагове Отстраняване на акне, грижа за лицето на белег по кожата от рождение безболезнен

30 бр./кор. домашно лечение на брадавици гумени ленти нетоксичен мол ядосвам на тялото на кожата тагове Отстраняване на акне, грижа за лицето на белег по кожата от рождение безболезнен

Характеристики: Функция: този уред превозвач, който работи чрез спиране на кръвоснабдяването бирок на кожата, причинена етикет на кожата да падне в продължение на няколко дни. Съответния размер на: за микро-превозвач етикети на

Свързани продукти