LED ATOMANT®18W 1600LM 205 мм лента LED DownLight кръгла рамка сребърна плоча, a ++ лампи, лампа, таван-вградени

Нов

20.56лв.

В наличност

Тази плоска кръгла панел Led Downlight 18W тя се отличава перфектни покрития заедно с новаторска и модерна транспортна конструкция с тяхната серебр-боядисани рамка.Основните му характеристики включват опаловый дифузор, който предотвратява отблясъци и не е в нарушение на зрението, както и правилното разпределение на светлина с ъгъл на разкриване на 120 ° и ги 1600 лумена .Висок индекс на хроматичната репродукции + 80 CRI осигурява необходимата точност на цветовете.

С унифицированными размери, дупка, дупка Ø 205x13mm и диаметър 225mm, той е специално проектиран да замени стандартното Led Downlight 2 луминесцентни лампи, нормално 24W.получаване в това путе енергия-спестявания повече от 60% сравненное към това веднага .По-голяма ефективност при възможно най-ниска цена.

Благодарение на своята извънредна тънкостите той лесно се монтира на покриви с малко пространство, а също така осигурява правилната експлоатация благодарение на высококачественному алуминиевия радиатора, който помага за разсейване на топлината това на led осветление да е минимално, осигуряване на по-дълги периоди на експлоатация.

Ще ви остане само да се замени стар Даунлайт за тази супер-екстра-плоска led такса.За това служи с всичко необходимо за вашата инсталация: определяне на миглите-вече инсталирана на плоча плоча за икономия на време за настройка.PVC - покритие улеснява монтажа и дава възможност за избягване на евентуални щети.На водача пакет-със стандартен конектор за бърза връзка/изключване.

След инсталацията, той ще бъде перфектно интегриран в покрива.

Нашите led панел Downlight имат изчислена изключителна продължителност на работа на 30 000 часа , благодарение на качествени материали и с висока ефективност, управлявана от led чип ATOMANT .

Препоръчва се за осветяване на битови, търговски, промишлени и търговски помещения.Къщи, магазини, търговски центрове, развлекателни центрове, хотели, ресторанти, офиси.

Предлага се в 2-те вида температури, осигуряващи различни нюанси на светлината.Неутрално бяло 4500K и студено бял 6500K.

Започнете да спестявате за сметка на светлина.Възползвайте се от добрите цени и предложения на пазара в нашия онлайн магазин за led осветление Atomant.

Етикети: led лента rgb, led лампа ceil, геометрия полилеи, стъпков двигател съединител, лампа багер, led панел telaio, Петно, downlight 18w закрит, реколта тавана лампа, Бахромчатая лампа

Напишете отзив

LED ATOMANT®18W 1600LM 205 мм лента LED DownLight кръгла рамка сребърна плоча, a ++ лампи, лампа, таван-вградени

LED ATOMANT®18W 1600LM 205 мм лента LED DownLight кръгла рамка сребърна плоча, a ++ лампи, лампа, таван-вградени

Тази плоска кръгла панел Led Downlight 18W тя се отличава перфектни покрития заедно с новаторска и модерна транспортна конструкция с тяхната серебр-боядисани рамка.Основните му характеристики включват опаловый дифузор, който предотвратява

Свързани продукти