иконата на жени брошки армията медал кораж дрехи, шапка, аксесоари новост мъжете размер:3 см

Нов

5.76лв.

/ 9.60лв.

В наличност

modname=ckeditor Добре дошли в моя магазин!

Аз продавам само копие(реплика) на монети, моля, не ги купуват като оригиналните монети.Продавам тези копирани монети само, за да направи вашата колекция по-съвършен.

Доставка 1. Стоките се доставят в рамките на 1-4 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.

2. Моля кажете ми истинската си адрес, след като си на обезщетение в рамките на 1-2 дни; в противен случай, ние ще изпратим на вашия детайл въз основа на вашия адрес Набирателни, така че се уверяваме че е правилно.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Обикновено това отнема 30-60 работни дни за пристигането си по въздушна поща.

4. Понякога това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, Моля изчакайте търпеливо, когато вие няма да получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на 60 дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

Коментари

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными вас продукти ,моля, оставете 5 звезди и положителна оценка.Ако не сте доволни от стоки или услуги ,моля, свържете се с нас, преди да оставят негативна или неутрална резултат.

Етикети: болт теглене, домашно облекло хавлия, алуминиева шапка, малтийските мъже, корсаж сам vintage, военен сплав, безплатна доставка на елементи под долар, армия от сплав сребро, новост мъжки аксесоари, мъжете welet

Използването на За начало направи си САМ
Произход CN(произход)
Номер На Модела medal038
Материал Алюминиево-медна сплав
търговска марка tjlslzyh
Тип Друго

Напишете отзив

иконата на жени брошки армията медал кораж дрехи, шапка, аксесоари новост мъжете размер:3 см

иконата на жени брошки армията медал кораж дрехи, шапка, аксесоари новост мъжете размер:3 см

modname=ckeditor Добре дошли в моя магазин! Аз продавам само копие(реплика) на монети, моля, не ги купуват като оригиналните монети.Продавам тези копирани монети само, за да направи вашата колекция по-съвършен. Доставка 1. Стоките се доставят

Свързани продукти