Dioufond Animal Embroidery Print on Fox Pocket Тениски Lady 2017 New Spring Fashion White Blouse Тениски Women Long Sleeve Tops

Нов

14.50лв.

/ 24.16лв.

В наличност

Като се има предвид предимството на нашите клиенти, винаги изпращам по пощата въздушна поща, Безплатна доставка, Ако не искате да чакате толкова дълго време, моля, добавете малко пари, за да изпраща на други пратката, много ви благодаря.Доставка: 1. Въздушна поща (15-35 дни за доставка) (Безплатна доставка + номер за проследяване) 2. ЕМС(доставка 6-12 дни, с проследяване номер, имате нужда от допълнителна цена на доставка)

3.DHL(доставка на 5-7 дни с отслеживающим номер, имате нужда от допълнителна разходите за доставка)

Ние Ще Направим Всичко Възможно, За Да Се Направи Една Добра Оферта За Всеки Клиент, Ако Имате Някакви Проблеми, Моля, Свържете Се С Нас.Ние Ще Ви Дадем Удовлетворенный Отговор. 1. DOA данни ще бъдат разменени или върнати когато е задържан. 2. купувачът носи отговорност за всички разходи за транспорт и застраховка.

3.дефектните детайли трябва да бъдат наблюдавани в рамките на 7 дни от получаването им.След като получа колет, аз ще ви възстанови парите.Нашата целева аудитория-това е модерен съзнателен пазара на дамско облекло.Ние се стремим да бъдем вълнуващи и иновативни, като предлага на нашите клиенти мода, която те искат, когато искат.За да сте в крак с постоянно променящите се тенденции на нашия пазар, ние създадохме динамична и много отзывчивую организация.Ние разбираме, че най-важната част от нашия успех е нашият клиент.Именно затова ние се фокусираме върху предоставянето на едно вълнуващо преживяване за пазаруване и да се гарантира, че нашите високи стандарти за качество, съотношение на цената и качеството на обслужване винаги се спазват.Начело с екип от високо всеотдайни и мотивирани хора, ние твърдо се фокусираме върху нуждите на нашите клиенти.Надяваме се, че с непрекъснати разработки и иновации ще продължи да се разширява и да донесе на нашия уникален опит на купувачите по целия свят.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.Моля, свържете се с нас първо, преди да дава положителна оценка.Благодаря Ви за това, че са ни дали възможност да направим нещата правилно с помощта на добри комуникации.След покупката, моля не оставяйте отрицателно или неутрално мнение, ако не сте получили стоката в рамките на 45 дни, защото ние многократно споменахме в момента на доставката.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

L получаване на отрицателна обратна връзка, нищо няма да реши.Позитивното общуване-да.

Ако нещо не е така, моля, веднага се свържете с нас.Моля, дайте ни шанс да направи всичко възможно, за да ви задоволи и да се получи подобрение.

Етикети: жените диуфонда, кръпка бродерия на яката, боди ежедневно, риза с бяла принтом, грандиозен блузы, тениска с лисици ръка, dg блузи, Лисья състезание, лицето блузи, бяла блуза с принтом животни

дължина ръкав Пълен
Украса Бродерия
Яка Отложной яка
Пол ЖЕНИ
търговска марка Диуфонд
Тип Тъкани Сукно
Номер На Модела Dioufond B012
Стил Ръкави Ежедневни обувки
Стил Ежедневни обувки
Дължината На Дрехата Редовен
Вид На Модела Твърд
Дължина ръкав(см) Пълен
Материал Памук

Напишете отзив

Dioufond Animal Embroidery Print on Fox Pocket Тениски Lady 2017 New Spring Fashion White Blouse Тениски Women Long Sleeve Tops

Dioufond Animal Embroidery Print on Fox Pocket Тениски Lady 2017 New Spring Fashion White Blouse Тениски Women Long Sleeve Tops

Като се има предвид предимството на нашите клиенти, винаги изпращам по пощата въздушна поща, Безплатна доставка, Ако не искате да чакате толкова дълго време, моля, добавете малко пари, за да изпраща на други пратката, много ви благодаря.Доставка:

Свързани продукти