50g генератор на озон интегрирана дезинфекция машина промишлена ферма дезодорирующая машина генератор на озон 220V/110v

Нов

161.31лв.

/ 179.23лв.

В наличност

50g генератор на озон интегрирана дезинфекция машина промишлена ферма дезодорирующий генератор на озон за двустранно титановое злато параметри: напрежение: 220 v Мощност: 400 W обем на Озон: 50 г режим на охлаждане: Въздушно охлаждане корпус на корпуса: Неръждаема стомана размер на оборудването: 23 * 18 * 14 вижте използване и предпазни мерки 1. Бутонът може да се използва непосредствено след включване на 2. Автомобилна дезинфекция отнема около 5 минути.След 20 минути отворете прозореца и да се проветри го, преди да влезе 3. Хората не трябва да бъде закрито по време на дезинфекция, влиза през 10 минути вентилация след дезинфекция 4. В допълнение към миризмата на формалдехид в нормални нови къщи, той обикновено се използва 3-4 пъти седмично 5. Работно време на машината не трябва да надвишава 2 часа за един път, след което трябва да се охлади в продължение на 20 минути преди употреба 6. таймерът може да бъде оборудван за контрол на работното време на цикъл снимка:

Продуктът наистина прави планове:

Забележка:

1. Ако сте избрали "метод на доставка на продавача", а след това имайте предвид, че тази такса доставка само приложимо за някои страни / региони, така че след като сте платили, моля свържете се с нас и ние ще потвърдим с вас.

2. когато пратката пристигне в местните обичаи, моля, ще платите данък и вземете пратката.Ние не поемаме никакви мита или такси върху вноса.Ако митническо не се проведе по причини купувача и стоката да бъде върната или унищожена, ние не възстановим никакви пари.

3. Ако сте избрали DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ние ще ви помогнем да се организира международна експресна доставка и се доставят директно на вашия адрес (врата до врата)!Ако стока, доставена по куриер, след което купувачът е длъжен да плати данъци само при пристигане.

4. Преди подписването трябва да се провери пакет, за да се уверите, че той е в добро състояние, а след това да го подпише.Ако опаковката е повредена, тогава моля приемете снимка, тогава веднага пожалуйтесь към фирма за превоз на товари, спомни си за номер на жалба, и след това се свържете аз, ние определено ще ви помогне.

5. нашите работното време: 9: 00-18: 30 пекин път.В същото време, ние ще отговорим на вашето съобщение бързо.По време на почивка, ние няма да можем да отговорим на вашето съобщение, Моля, разберете.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Етикети: въздушен филтър xiaomi, axial сервоустановка scx10, пневмо, батерия mi скутер, генератор за постоянен ток, озоновая вода, генератор на озон вода, генератор на озон, Генератор 5 kw, автомобилен генератор на озон

Инсталация Преносим
Функция Дезодорация
Размер на оборудването 23 * 18 * 14 сантиметър
Условия За Ползване Домакинство
Силата на 400 W
Обем На Въздуха 51-150м3/ч
източник на захранване Променлив Ток
Напрежение На Тока (В) 220V
Мощност (W) 400 W
Стил Пречистване На Въздуха
Напрежение 220V/110v
обвивка на корпуса неръждаема стомана
НОМЕР НА ПРОДУКТА GL2868
Тип Генератор На Озон
Количеството на озона 50 г
Източник На Захранване ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Режим Охлаждане въздушно охлаждане
търговска марка LZHZXY

Напишете отзив

50g генератор на озон интегрирана дезинфекция машина промишлена ферма дезодорирующая машина генератор на озон 220V/110v

50g генератор на озон интегрирана дезинфекция машина промишлена ферма дезодорирующая машина генератор на озон 220V/110v

50g генератор на озон интегрирана дезинфекция машина промишлена ферма дезодорирующий генератор на озон за двустранно титановое злато параметри: напрежение: 220 v Мощност: 400 W обем на Озон: 50 г режим на охлаждане: Въздушно охлаждане корпус

Свързани продукти