Япония аниме gergana kaiju broccozilla смешно Майк homme бял ежедневно с къс ръкав Harajuku манга Майк мъжете

Нов

12.45лв.

/ 25.41лв.

В наличност

Скъпи приятели,добре дошли, прочетете първо, моля

1. нашите тениски-Азия размер .Моля, обърнете се към графиката размер, за да потвърдите размера си .

2. параметри на продукта са описани вярно

3. всички тениски печат прехвърляне на сублимация,без лепило, без трескать, никога не падат след измиване.

4.Винаги можете да се свържете с мен по всяко време.

5. капка правилата за доставка в долната част на страницата.

1. Скъпи приятели, Вашите клиенти са по целия свят, така че, моля, разгледайте време на транспортиране в друга страна .ако искате по-бързо да изберете по-бърз начин за доставка можете да се свържете с мен, за да потвърди това, кой начин на доставка е най-добрият начин.

и, освен това, транснационално транспорт.Чрез много голям брой преводи и 2-3 на митнически контрол, обикновено за връщане на парите е ограничен от времето на 60 дни(Бразилия 90 дни).Ако се случва политическа или природна катастрофа (стачка, тайфун), това може да бъде и подновяване.

2. Ако нямате заявка, аз честно казано задекларирую сума на митницата.

3. тениски азиатския размер , моля, разгледайте друг размер в друга страна, размерът на САЩ обикновено се нуждаят от един размер нагоре, размер на Европа обикновено се нуждаят от 1-2 размер нагоре .ние всички сме на продавача, по-голям размер е по-добре, отколкото малък размер.

4. моля проверете адреса на клиента отново, след като сте манкинг поръчка.Аз не нося отговорност за върнатите предмети поради непълен или погрешен адрес.

5. оставете съобщение, за да ме информират, че това е поръчка дропшиппинга.!!!!

6. Sweden post обяви, че от 1 март 2018 г. шведската митническо ще събира ДДС от всички стоки за електронна търговия, която не е членка на ЕС (включително на електронна поща), на получателя (данъчна ставка на ДДС Швеция е 25% от стойността на декларация), и не прави разлика между цената на стоките.Освен това, ако стойността на поръчката е по-малко от 150 евро, получателят трябва да плати на още един сервизен такса в размер на 7,5 евро на шведската поща.Ако стойността надхвърля 150 евро, получателят трябва да заплати такса за услуга в размер на 12,5 евро поща Швеция.

Препоръчва се потвърди тарифа на своите клиенти .Аз не нося отговорност за върнати стоки, поради факта, че купувачът отказва да плащат митнически такси.

7. аз вярвам, че ние можем да решим всеки проблем, с помощта на добра комуникация.

Етикети: стил Харадзюку, metallica, риза Кагеяма, манга, хеви метъл, хоррор манга, Риза Харадзюку, манга риза, аним тениска, красиво момиче манга

Тип Върхове Тениски
Яка О-Образно Деколте
Стил Ръкави Кратък
Затворен No
Тип Елемент Надмощие
Продажба на пакетите No
Стил Ежедневни обувки
Материал Polyester
Пол МЪЖ
Тип Тъкани Сукно
Вид На Модела С щампи
Дължина ръкав(см) Кратък
търговска марка ПАНИКОРН

Напишете отзив

Япония аниме gergana kaiju broccozilla смешно Майк homme бял ежедневно с къс ръкав Harajuku манга Майк мъжете

Япония аниме gergana kaiju broccozilla смешно Майк homme бял ежедневно с къс ръкав Harajuku манга Майк мъжете

Скъпи приятели,добре дошли, прочетете първо, моля 1. нашите тениски-Азия размер .Моля, обърнете се към графиката размер, за да потвърдите размера си . 2. параметри на продукта са описани вярно 3. всички тениски печат прехвърляне

Свързани продукти