Аниме човек 3D печатни тениски на лято нова мода удобни с къс ръкав на мъжка риза градинска облекло

Нов

4.45лв.

/ 6.83лв.

В наличност

Скъпи приятели, добре дошли в моя магазин

1. Можете да изберете обикновена поща стълб кит без проследяване на информация

2. Можете също така да изберете China Post registered parcel или worry-free logistics, за да получите информация за проследяване на

3. можем да доставим в рамките на три дни след вашата покупка

1)детайли ще бъдат потопени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим вашата компенсация.

2) Моля, кажете ми истинската си адрес, след като си на обезщетение в рамките на 1-2 дни; в противен случай, ние ще изпратим на вашия детайл въз основа на вашия адрес Набирателни, така че се уверяваме че е правилно.

3)Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Това обикновено отнема 20-50 работни дни за пристигането на въздушна поща и отнема 3-10 работни дни експресна поща.

4) Понякога и това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия, празна загуба на време за митническо оформяне.Така че, Моля изчакайте търпеливо, когато вие няма да получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще Ви помогна да го следите.

Начин на плащане

Ние приемаме само условно депозиране с кредитна карта,Western Union.Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Правила за връщане

Само личност продукт ще бъде предложен обмена.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

1)Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, много ви благодаря !!

2)Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас.

3) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!

Свържете се с нас

1)Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодарим ви!

2)Ние наистина се опитваме да отговорим колкото се може по-бързо, но, моля, нека се забави отговорът на работното време.ние ще се радваме да отговорим на всеки въпрос, който можете да имате, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

Благодаря Ви за подкрепата !

Въпрос: Как мога да платя своята покупка?

A: ние приемаме следните начини за разплащане: MasterCard, Visa, Maestro, WebMoney,

Етикети: levi дрехи мъже, eatge аниме тениска, пълна манга облекло, levi реколта дрехи, облекло капитан Леви, стриит мода, манга облекло, меланинът поппин, аниме Гара тениска, манга коус облекло

Тип Върхове Тениски
Яка О-Образно Деколте
Пол МЪЖ
Вид На Модела С щампи
Тип Тъкани Сукно
Тип Елемент Надмощие
Стил Ръкави Обичайната втулка
Материал Ликра
Затворен No
Дължина ръкав(см) Кратък
Стил Ежедневни обувки

Напишете отзив

Аниме човек 3D печатни тениски на лято нова мода удобни с къс ръкав на мъжка риза градинска облекло

Аниме човек 3D печатни тениски на лято нова мода удобни с къс ръкав на мъжка риза градинска облекло

Скъпи приятели, добре дошли в моя магазин 1. Можете да изберете обикновена поща стълб кит без проследяване на информация 2. Можете също така да изберете China Post registered parcel или worry-free logistics, за да получите информация за проследяване на 3.

Свързани продукти