CEYE за многократна употреба касети CISS CIS Комплект за принтер EPSON R2000 R2000S с бутон за нулиране на нов 8шт

Нов

41.59лв.

В наличност

Празна касета за многократна употреба с чипове автоматично нулиране!когато нивата на мастилото изглеждат празни,отворете капака на касетата,просто кликнете бутона restter 3-5 секунди,а след това той отново ще покаже на пълно ниво на мастилото !За струйни принтери модели: PHOTO R2000 R2000S.

За моделите мастиленоструйни печатащи касети:

T1590( Глоссоптимизатор ),T1591(Фото Черен), T1592( Циан ),T1593( Магента ),T1594( Жълто ),T1597( Червен ),

T1598(Черен Мат),T1599( Оранжево ) .Предимства: 1.Лек, за да се запълни,всяка касета може да се refilled около 15ML мастило,точно попълнете мастило пълни в патронник шприцом,няма метод за зареждане на вакуум полза зареждане,няма инструмент завалки нуждите на специален пълнеж и е един много специален техник.Това е крайъгълен камък в изобретяването на касета. 2.съвместим нулиране на чип е-е лесен за използване и прехвърляне ви позволява да продължите да използвате един и същ патрон,вие ще продължите да използвате един и същ патрон отново и отново.

3.Нашите многократна употреба системни касети, предназначени специално за по-продължителна употреба може да ги запълни всички видове мастило(пигмент/оцветител/разтворител/годни за консумация на мастило и т.н.).

4.прозрачен дизайн ви позволява да видите това, което правиш и колко мастило е вътре.Пакетът включва: 1 комплект(8шт)на празни касети с мастило са многократно касети с най-новите чипове ARC"Auto Reset Чипове".

За доставката:

А>: пътя за доставка ще бъде въздушна поща стълб Хонг конг или стълб на Китай с номер следа който нормално се приема 13-39дайс.ако купувачите искат спешна преход, тогава ние можем да изпратите подробности за EMS или DHL, по-подробна информация за такси перевозкы на пратката, моля да се свържете с нас.

B>: в случай на форсмажорни обстоятелства, като лоши метеорологични условия, стачка, спиране на митниците/пощенски клон поради празници или други, доставка може да бъде по-39 дни.

C>: бъдете наясно с вашите местни ограничения върху вноса и всички митнически данъци, предмет на плащането, преди да поръчате продукт.

D>: за големи поръчки, моля свържете се с нас, за да се държат официално делови начин.

Етикети: snes касета cartao, CISS за hp, l355, epson p8000, държач за изпитване на циферблата, принтер, l1455, ciss, edup usb, l1800

Произход CN(произход)
Характеристика Съвместим
Тип мастилницата
Състоянието на патрона Празна
търговска марка CEYE
Bulk Опаковка ДА
Съвместим Марка epson
Номер На Модела R2000

Напишете отзив

CEYE за многократна употреба касети CISS CIS Комплект за принтер EPSON R2000 R2000S с бутон за нулиране на нов 8шт

CEYE за многократна употреба касети CISS CIS Комплект за принтер EPSON R2000 R2000S с бутон за нулиране на нов 8шт

Празна касета за многократна употреба с чипове автоматично нулиране!когато нивата на мастилото изглеждат празни,отворете капака на касетата,просто кликнете бутона restter 3-5 секунди,а след това той отново ще покаже на пълно ниво на мастилото

Свързани продукти