7 бутона геймърски мишки Q8 LED Desktop Computer RGB 7200dpi выдолбленная жичен мишката за битови компютърни аксесоари

Нов

11.43лв.

/ 22.84лв.

В наличност

Q8 ергономичен дъх RGB LED USB жичен выдолбленная мишката лесен 7200dpi PC, лаптоп, настолен компютър 7 бутона киберспортивные игри на мишката

Спецификация:

Стойността на DPI: 800-7200dpi

Начин на свързване: wired

Тип интерфейс: USB

Брой клавиши: 7 Клавиши

Ергономия: Подкрепа

Светлинен: 7 цветови дихателните светлинни ефекти

Размер: 123x72x46mm/4.84x2.83x1.81in

Дължина на кабела: 1.5 m / 4.92 ft

Цвят: Черен, Бял, Син, Розов

Забележка:

1. поради различни монитора и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 Х Мишка

1 X Ръководство На Потребителя

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време За Доставка:

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите) не е (и) така, както е обявено.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. 2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА

Етикети: събрани настолни компютри, мишка delux, дългата жичен мишката, детска мишката lqs, светлинна rgb мишката, мишка roccat, детска мишката, a4tech кървав, светодиодна лента, Ратон Mi

Тип Жичен
Размер 123x72x46mm/4.84x2.83x1.81in
Брой бутони 2
Дължина На Кабела 1,5 М/4,92 МЕТРА
Стойността на DPI 800-7200dpi
Начин На Свързване Жичен
Вид На Интерфейса USB
Документ НЯМА
Светлинен 7 цветови дихателните светлинни ефекти
Произход CN(произход)
Брой ключове 7 Ключове
Ергономия Поддръжка
търговска марка ALLOYSEED
Номер На Модела мишка
Характеристика Led жични
мишка За Настолен Компютър
Брой ролки 1

Напишете отзив

7 бутона геймърски мишки Q8 LED Desktop Computer RGB 7200dpi выдолбленная жичен мишката за битови компютърни аксесоари

7 бутона геймърски мишки Q8 LED Desktop Computer RGB 7200dpi выдолбленная жичен мишката за битови компютърни аксесоари

Q8 ергономичен дъх RGB LED USB жичен выдолбленная мишката лесен 7200dpi PC, лаптоп, настолен компютър 7 бутона киберспортивные игри на мишката Спецификация: Стойността на DPI: 800-7200dpi Начин на свързване: wired Тип интерфейс: USB Брой

Свързани продукти