Луксозни апликация с пайети, V-образно деколте дължина до пода дълги вечерни рокли с ръкави 2020 плюс размера на рокли за специални случаи

Нов

123.06лв.

/ 175.80лв.

В наличност

Въпрос: аз не знам какъв размер е подходящ за мен, как да избера размер?

Отговор: нашата маса размери-стандартен размер САЩ, ако не ви е ясно, какъв е вашия размер, моля, любезно ни сложи бюст, талия, ханш и растеж.

Въпрос: на разположение дали лицето рокля?

Отговор: ние можем да направим рокля, как е вашето измерение, моля добросердечно контакт поддръжка, за да поставят бюста, талията, бедрата, главата си към пода и рамо до височина от пода,Подгонянный такса USD8 в рокля, моля уверяваме че всички размери са верни, защото подгонянное рокля не може да се промени и да се върнете.

Въпрос: Какъв е срокът за доставка?

Общ Срок На Доставка Включва Времето За Обработка И Доставка

Време за обработка: рокля, изработени по поръчка, независимо от това, дали ще изберете стандартен размер или по поръчка на измерване, нашите шивачи са изработени всяка рокля по поръчка.Време шивашки е 5-7days.

Време за доставка:

1) Epacket, Въздушна поща стълб кит най-рентабилен метод перевозкы на стоките, срок за доставка между 15-35 дни за целия основен крайни цели.

2) упс, TNT, Федерална Експрес, ЕМС, ДХЛ, АРАМЕКС е най-бързият метод на доставка.Сроковете на доставка са между 3-7 дни до всички основни дестинации.

Ако имате нужда от рокля спешно, моля добросердечно нека ни уведомите си е време за парти, ние ще се опитаме ни най-доброто, за да улови с вашия случай.

Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, такси и данъци за внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказанные доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Въпрос: Мога ли да върна роклята, когато ще го направя?

Отговор: ако получите рокли дефектни, повредени, не се подходящи, неподходящи цвят; моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Етикети: boudoir, сватбени и вечерни рокли с дълги луксозни 2020, партия апликация пайети, плюс рокля размер СРЯ, вечерна рокля, вечерни рокли, дълги луксозни 2020, красива вечерна рокля 2020, официална рокля, сватбена рокля ярко черно, сватбена рокля 2020 русалка лилаво

Дължина На Роклята Дължина На Пода
Силует А-ЛИНИЯ
Влак Влак Помете
Материал Polyester
Номер На Модела 1983
Тип Елемент Вечерни Рокли
Стил Ръкави Редовен
Деколтето V-Образно Деколте
Дължина ръкав(см) Половината от
търговска марка Potn'Patio
Случай Сватбената Парти
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
Тип Тъкани Тюл
Украса Дантела
Назад Стягам
Елемент На Модата Апликация
Реалните Изображения No

Напишете отзив

Луксозни апликация с пайети, V-образно деколте дължина до пода дълги вечерни рокли с ръкави 2020 плюс размера на рокли за специални случаи

Луксозни апликация с пайети, V-образно деколте дължина до пода дълги вечерни рокли с ръкави 2020 плюс размера на рокли за специални случаи

Въпрос: аз не знам какъв размер е подходящ за мен, как да избера размер? Отговор: нашата маса размери-стандартен размер САЩ, ако не ви е ясно, какъв е вашия размер, моля, любезно ни сложи бюст, талия, ханш и растеж. Въпрос: на разположение

Свързани продукти