ръчно бетон окачен лампа циментов окачен лампа промишлен таван на главната спалня хотел с трапезария и ресторант окачен лампа

Нов

272.20лв.

/ 302.45лв.

В наличност

ръчно бетон окачен лампа циментов окачен лампа промишлен таван на главната спалня хотел с трапезария и ресторант окачен лампа

материал: метал+цимент

напрежение на тока: 110V-240V

тип гнездо на крушка : E27

размер: виж опции

дължина подвесного шнура: 150 см (ако имате нужда от повече или по-малко, моля, свържете се с нас)

* Този продукт ръчно изработени.

* Тази лампа може да се използва във всички страни по света

* На разположение на настройките.Ако имате нужда от друг цвят или друг размер, просто се свържете с нас.

За Плащането:

Има много начини за плащане, са на разположение на www.ravda-dom.com .com.Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават www.ravda-dom.com и не ще бъдат освободени ни , докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ПЛАЩАНЕТО НЕ ВКЛЮЧВА ТАКСИ, МЕСТНИ ДАНЪЦИ ИЛИ ДРУГИ ТАКСИ ЗА ВНОС.

За доставката:

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Цена за доставка : натиснете раздела "доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.Но повечето от нашите продукти ще предоставят безплатна доставка.

Рекламации И Връщане На Парите:

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Тук няма никакви изключения!

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Етикети: За дома, ламповое виене на свят, лампа син, показатели задачи, lamparas techo, полилей, Лампа дракон 3d, окачен лампа cemente, декор таванско помещение, интериор на спалня

Тип Инсталация Окачване На Шнуре
Дали Диммируемым No
Източник На Захранване AC
Материал На Корпуса цимент
Документ ce
Зона Осветление 1-3 квадратни метра
Тип Елемент Висящи Лампи
Гаранция 2 години
Напрежение 90-260V
Приложение хранене
Брой източници на светлина 1
Това Е Лампа Са Включени No
Източник На Светлина Led лампи
Техника ръчна изработка
Стил Модерен
Завърши ръчна изработка
търговска марка willlustr
Базов Тип E27
Място Основната Спалня
Цвят На Абажура Сив

Напишете отзив

ръчно бетон окачен лампа циментов окачен лампа промишлен таван на главната спалня хотел с трапезария и ресторант окачен лампа

ръчно бетон окачен лампа циментов окачен лампа промишлен таван на главната спалня хотел с трапезария и ресторант окачен лампа

ръчно бетон окачен лампа циментов окачен лампа промишлен таван на главната спалня хотел с трапезария и ресторант окачен лампа материал: метал+цимент напрежение на тока: 110V-240V тип гнездо на крушка : E27 размер: виж опции дължина

Свързани продукти