За Kawasaki KDX200 KDX250 KL250 KLX250 мръсотия мотоциклет резервоар за гориво, капачка на защитно покритие на стари модели

Нов

25.88лв.

/ 30.08лв.

В наличност

Мръсотия мотоциклет резервоар за гориво, капачка защитна капачка Състояние:100% Нов, високо качество на материал: пластмаса Цвят: черен пакет са включени: 1 брой резервоар за гориво, капачка (не включва ключ) Лесна инсталация,няма инструкции,никакви промени не се изисква съдържание на пакета: за Kawasaki KDX200 KDX250 KL250 KLX250 всички години

1.Не купувайте, ако не потвърдите, че можете да ги използвате, просто попитайте ни представи подробен чертеж, за да се провери, отговарят ли те.

2.Можете да получите продукта на същата като на снимките.може би някаква разлика в цвета, като светлина по време на снимане.

3.нашата цена не включва такси или данъци върху вноса, ДДС или други скрити такси.Това означава, че корабната компания ще събира от тях такса.

1.Като наш добър купувач, пожелавам ви да ни даде положителна оценка, след като получите от нашите висококачествени продукти.При нас винаги има отстъпка или подарък за клиентите second-buy, които ни дават положителни отзиви.

2.ние показахме време за доставка на клиентите,така че не оставяйте ни един отрицателен отзив, ако вашият пакет пристигна късно, това се дължи на транспортна фирма.

3.Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако има някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 12 часа.Не отваряйте спор или не оставяйте отрицателни отзиви лесно ,доверете се на нас и да ни пишете директно ,всички въпроси могат да бъдат решени.

1.моля, свържете се с нас по електронна поща, в рамките на 30 дни, ако имате нужда от възстановяване.

2.върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното им състояние, изпратен продукта обратно на посочения от нас адрес.

3.покупната цена ви бъде възстановена,но цената на доставката не се връща, ако купувачите да купуват продукти за грешка, купувачите трябва да си возвратную разходите за доставка .

4.купувачите могат да изискат пълно възстановяване включват разходите за доставка или за промяна на храни безплатно,ако ние сме грешни продукти, пропуснато пакет транспортна фирма,с лошо качество или продукти, повредени по време на доставка(изискват ясни изображения на продукти и пакети).

Въздушна поща:обикновено около 21-28 работни дни в САЩ

Въздушна поща:обикновено около 30-90 дни до Бразилия

Въздушна поща:обикновено около 25-30 работни дни в обединеното кралство, О, Америка,Западна Европа и Азия.

Доставка до останалата част на света обикновено отнема 21-35 работни дни.

Ние също можем да изпратим на стоки чрез експресна услуга, като DHL, EMS, ако сте готови да платят допълнителна такса.За повече информация, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Етикети: kdx250, cb400 sf, crf250, kawasaki kl250, Удар 210 мм, титуляр помпа, klx 250 пластмаса, kawasaki klx, klx250, резервоар klx250

търговска марка ПУВУО
Вид На Материала CNC
Дължина На Продукта 0cm
Тегло Деталя 0.2kg
Марка Мотобайка Кавазаки
Името На Модела Капачка на резервоара
Подходящ за 1 За Kawasaki KLX250 KL250 цялата година
Широчина На Продукта 0cm
Височина На Продукта 0inch
Тип Елемент Седалките И Декоративни Корнизи

Напишете отзив

За Kawasaki KDX200 KDX250 KL250 KLX250 мръсотия мотоциклет резервоар за гориво, капачка на защитно покритие на стари модели

За Kawasaki KDX200 KDX250 KL250 KLX250 мръсотия мотоциклет резервоар за гориво, капачка на защитно покритие на стари модели

Мръсотия мотоциклет резервоар за гориво, капачка защитна капачка Състояние:100% Нов, високо качество на материал: пластмаса Цвят: черен пакет са включени: 1 брой резервоар за гориво, капачка (не включва ключ) Лесна инсталация,няма инструкции,никакви

Свързани продукти