6532100 батерия полимерно литиева батерия Батерия на tablet PC, GPS Батерия 3.7 В

Нов

17.11лв.

/ 31.68лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин, Ако имате нужда от поръчка под наем p,благодаря ти!Съвети: Здрасти,приятел,моля,обърнете внимание,ако не се купуват,надявам се, може да се разбере, Благодаря! 1. Преди да си купите моля потвърдете вашата машина ли подкрепят този модел batteryBattery sizeas толкова дълго, колкото е съответния размер може. 2. батерия напрежение 3,7 по-4.2 имат нормален размер на батерията и капацитета разполага с набор от грешки, но ние можем да намерим подходяща за вас. 3. повечето видове батерии не распыляли ModelVoltageCapacityetc на батерията., няма търговец на дребно BoxPacked безопасно в леглото мехур. 4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. 5. ако този продукт с приставка адаптер, моля, не забравяйте да кажете ни, кой включете искате, в противен случай ние ще Ви изпратим стоката без съединител.Характеристики: 1. 100% нова марка. 2. Високо качество и висока производителност. 3. вградената схема за защита на PCM за предотвратяване на прекомерната зареждане или прекомерно разреждане. 4. пакетът включва: 1 х бр литиево-полимерна акумулаторна батерия.Приложение 1. Батерията е снабдена със защитна плоча, която има функции за предотвратяване на прекомерно зареждане, прекомерно разреждане, претоварване работен ток, късо съединение и т.н. 2. Този продукт е основно приложим за MP3 MP4, MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Toys DVR Speaker Микрофон за Запис Mobile Phone Emergency Power Supply Tablet PC Cell Phone PDA CAMERA Power Bank DVD EVD Smart Watches E-books Notebook Helicopter Electronic Cigarette Плосък Headset Digital LED и други електронни устройства.

Модел: 6532100

Капацитет: 1800 mah

Напрежение: 3,7 В

Размер: дебелина 6,5 мм широчина 32 мм, дължина 100 мм

Срока на експлоатация на една литиева батерия MP3

Както и литиева батерия от мобилен телефон, срок на служба на вградената литиева батерия на MP3 е около 300 до 500 пъти по-дълбоко и по-дълбоко (национален стандарт).Това означава, че след една-две години на използване на игралното време ще бъде видимо намалени, а някои дори не могат да се използват напълно, тогава трябва да се замени с нова батерия за употреба.И почти всички видове машини, които не разполагат с резервни части за обслужване, да намалят разходите, при инсталиране на батерията B се използва батерия (фабричните изделия, дефектни изделия, клас), в рамките на три месеца след използване на производителността на батериите може да е право надолу, по-кратък живот.

На второ място, време на възпроизвеждане на литиево-йонна батерия на MP3

Време на възпроизвеждане зависи от капацитета на батерията и консумацията на мощност на апарата.Колкото по-голям екранът, толкова повече енергия изразходва и толкова по-голяма батерия.Капацитетът на литиево-йонна батерия на MP3 по-долу 1,2-инчов екран обикновено е 150--300mAh, време на възпроизвеждане, след пълното електричество е около 8 часа, MP3 капацитет 1,5-1,8-инчов екран обикновено е 300--1000mAh, капацитетът на батерията 2,5-инчов екран MP4 е около 1800mAh.Разни card машина не се използва след обслужване.За да се намали цената, тя използва електроенергия продукт Б в теглото на машината.Общият капацитет на басейна с 20% по-ниски от тези на A, а игрово време по-кратък.

Етикети: авто полимер, филм предпазва gps 7 инча, gps за apple, gps за f7, автомобилен gps за Mazda 6, кърпа за стрелба с лък, android gps за mazda cx7, автомобилен gps за mazda 3, японски gps за деца, gps за снимка

Обувки за обслужващия персонал Гаранция магазин
Номер На Модела Батерия
Воспользуйся Друго
Акумулаторна батерия ДА
Защита печатна платка
Размер Prismatic
Тип Литиево-полимерна
състояние 100% чисто Нов
Брой 1 бр.
Подмяна На Батерията ДА
Тип Набиране Само Батерии
Пакет ДА
търговска марка йорваты
място на произход на стоките Китай

Напишете отзив

6532100 батерия полимерно литиева батерия Батерия на tablet PC, GPS Батерия 3.7 В

6532100 батерия полимерно литиева батерия Батерия на tablet PC, GPS Батерия 3.7 В

Добре дошли в нашия магазин, Ако имате нужда от поръчка под наем p,благодаря ти!Съвети: Здрасти,приятел,моля,обърнете внимание,ако не се купуват,надявам се, може да се разбере, Благодаря! 1. Преди да си купите моля потвърдете вашата машина

Свързани продукти