Jinhao 8802 Chinaware Roller Ball Pen Цвят Bird Pattern Висококачествени Химикалки Офис Консумативи Студентски Писмен Подарък

Нов

6.82лв.

/ 7.84лв.

В наличност

Дръжка за подарък нещата на едро, продажба на ниски цени

Описание на продукта

1.това е съвсем нова писалка,тя е красива и подхожда на всеки ;

2. тези дръжки са с много цветове и пишат гладко ;

3. ние имаме много известни дръжки,ние имаме нашата фабрика ,и можем да осигурим първокласно обслужване и най-добро качество .

4. ние правим едро и в търговията на дребно,ние ще предложим добра цена за нашите клиенти на едро и на стари клиенти

Ние продаваме само качествени дръжки !

Състоянието На Дръжката: 100% Нова

Доставка

1. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим си плащат.

2. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай, ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

3. Понякога това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще Ви помогна да го следите.

Правила за връщане

Само личност продукт ще бъде предложен обмена.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

1. Моля потвърдете получаване на продукти след като сте ги получили.

2. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

3. Тъй като вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

4. моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

Насладете се на пазаруването в магазина ми

Както винаги, ако имате някакви въпроси, моля, изпратете съобщение нашата услуга за поддръжка на клиенти, която само ще се радвам да помогне.

Етикети: Птичья гел писалка, гуойи Pen, перьевая дръжка цзиньхао, химикалка писалка jinhao 05, дръжка meisterstuck, набор от съдове за пиене, италианската порцеланова посуда, калиграфия крив писалка, дръжка, масажна възглавница за уголемяване на пениса

Намалява Или Не No
Материал Метални
търговска марка цзиньхао
Воспользуйся В Офис И Училищни Дръжка
Номер На Модела 8802
Точка Запис 0,7 мм
Тип химикалка химикалка
Иновация ДА

Напишете отзив

Jinhao 8802 Chinaware Roller Ball Pen Цвят Bird Pattern Висококачествени Химикалки Офис Консумативи Студентски Писмен Подарък

Jinhao 8802 Chinaware Roller Ball Pen Цвят Bird Pattern Висококачествени Химикалки Офис Консумативи Студентски Писмен Подарък

Дръжка за подарък нещата на едро, продажба на ниски цени Описание на продукта 1.това е съвсем нова писалка,тя е красива и подхожда на всеки ; 2. тези дръжки са с много цветове и пишат гладко ; 3. ние имаме много известни дръжки,ние

Свързани продукти