Детски Проходилки Помощник Колан, Колан Дете Каишка Ходене Крило Бебе Дете

Нов

8.48лв.

/ 9.43лв.

В наличност

Характеристики:

1.ходене у помощник ще създаде усещането за стелажи и пеша за детето в периода на деца,ще позволи на вашето дете да запази равновесие и да стои по-естествено, и детето ще бъде по-уверено да се научат да ходят с по забавен помощник.

По този начин детето ви ще имат добро чувство за равновесие и да се научат да ходят толкова бързо.

2. Ходене у помощник в лесни за употреба,родителите просто застегивают който поддържа жилетка около горната част на гърдите на детето, точно под мишниците, регулират ръчно колани до максимално кратък дължина или държат контролните ленти в основата на колан, за да помогнат на вашето дете с висок баланс.

3. сбруя чудесно, за да се запази вашите малки деца в изправено положение, така че те биха могли да запази равновесие и помагаха им да ходят.Ходене у помощник позволява на бебетата да се възстановява бързо след падане, давайки им повече смелост в процеса на обучение ходене.

4. не помагайте на детето си в етап на бебето да ходи с голи ръце,

с ръце под мишниците и ограничени, те не са в състояние да балансират;

Също така и за възрастни отдавна согнулись, за да помогне, и това е по-лесно да получите болки в гърба.

Спецификация:

Възрастта за 6-27 месеца

Размер:15 * 30 * 4 см

Бележки:

1.No резки или выкручивая малки копчета.И се уверете, че пластмасовите брави са стегнати.

2. чиста внимание:топла вода и неутрален тензид, внимателно избърса,и reoccupy ясна водата повторенная почистване, след това се изсушават я.

3. всеки проблем, pls ще се свърже аз първо, вместо да отидете отрицателен резултат на въздействието веднага.Ние разтворим грижите възможно най-скоро.

Опаковка:

1 x Baby Walking Helper

Етикети: детска каска, детски дънки и колани, яке Бабая, когато бебешки проходилки, чанта за деца каишка, детски проходилки, бабайская момиче, детско крило, детски проходилки момчета, дете дете поясная разходка

Възрастова Група 2 години нагоре
Вид На Модела Карикатура
Тип Колан И Каишки
Носеща Способност На 16кг
Материал Polyester

Напишете отзив

Детски Проходилки Помощник Колан, Колан Дете Каишка Ходене Крило Бебе Дете

Детски Проходилки Помощник Колан, Колан Дете Каишка Ходене Крило Бебе Дете

Характеристики: 1.ходене у помощник ще създаде усещането за стелажи и пеша за детето в периода на деца,ще позволи на вашето дете да запази равновесие и да стои по-естествено, и детето ще бъде по-уверено да се научат да ходят с по забавен

Свързани продукти