20" резачка трион веригата сорт нож 3/8"LP .050 Калибър 72DL форма остриета за рязане на дърво градински трион смяна на верига Chiansaw резервни части

Нов

16.55лв.

/ 23.64лв.

В наличност

20" резачка трион веригата сорт нож 3/8"LP .050 Калибър 72DL форма остриета за рязане на дърво градински трион смяна на верига Chiansaw резервни части

Спецификация:

Чисто нов

Материал: Стомана

Тип: 3/8" LP

Връзки с: 72

Кацане триони: 20"

Периметър на веригата(прибл.): 54"

Пакет Са Включени:

1x верига

Н хотелът на:

Моля, позволете малка грешка се дължи на ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.

Плащане

1.ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Възстановяване на суми 1. Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.

2. ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. 3. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне. 4. всички върнати на данни трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и Си идент. № на поръчката. 5. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим връщане, след като получим дефектен продукт. 6. Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка. 7. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Етикети: верижна резачка, верига за триони, резачка остри, капацитет на рязане плоча хеликоптер, ръчна трион, ръководство за подаване на моторна резачка, кръгла веригата на резачка, хъски Стийл резачка, бензопильная мелница, резачка малка

Документ CE
Произход CN(произход)
Материал Метални
търговска марка fnicel
Стандартен или нестандартен СТАНДАРТ
Структура Друго
Номер На Модела 3/8" LP резачка пильная верига
Аксесоари за diy Коментари
Функция Друго

Напишете отзив

20

20" резачка трион веригата сорт нож 3/8"LP .050 Калибър 72DL форма остриета за рязане на дърво градински трион смяна на верига Chiansaw резервни части

20 резачка трион веригата сорт нож 3/8 LP .050 Калибър 72DL форма остриета за рязане на дърво градински трион смяна на верига Chiansaw резервни части Спецификация: Чисто нов Материал: Стомана Тип: 3/8 LP Връзки с: 72 Кацане триони:

Свързани продукти