X2 Kids Camera Mini DSLR Camera Cartoon Toy Digital Camera 1.3 Mespaceixel 1080P HD

Нов

23.08лв.

/ 28.15лв.

В наличност

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас!

1. [2x 1.3 mespaceixel обектив и 1080p HD видео] детски Цифров фотоапарат разполага с 2 обектива, както на предната, така и задната страна са 1,3 мегапиксела пространство, децата могат лесно да улови щастливо време; преносима камера 1080P HD, детски фотоапарат, има 2-инчов IPS цветен sn, можете да видите снимки или видео клипове директно на голям sn, за да запише щастливо детство на децата.

2. [донесе повече забавление за деца] в допълнение към функциите: фотография, видео запис, възпроизвеждане, има още функции, като забавено движение, 28 интересни рамки и 3 вида огледално-рефлексни реакции, запазват ясен и прекрасен момент момче или момиче.Развивайте детски хобита и направете първата стъпка талантлив фотограф.

3. [200mAh акумулаторна батерия, както и 32GB SD-карта] вградена 200mAh акумулаторна литиево-йонна батерия, ще можете да правите снимки или видео в продължение на 4 часа.максимална подкрепа 32G TF карта може да съхранява хиляди снимки.Не се притеснявайте за недостатъчно памет!Свържете към компютъра чрез USB-кабел за прехвърляне на снимки/видео, или зареждане на камерата.

4. [безопасни материали и подходящ размер] екологично чисти, нетоксични материали, за защита на здравето на децата.Компактният размер позволява лесно да се носи фотоапарат със себе си, и здрава каишка и е предназначен за това, че децата да могат да се мотае миниатюрен фотоапарат на врата, лесно уловим пейзаж или животни на природата със своите семейства и да осигури на децата удобен начин да се наслаждавате на природата .

5. [невероятен подарък за] Тази камера разполага с 3 различни интелигентни игри, които могат не само да проучи детска лигенцию и се насладите на по-голямо удоволствие, но и да държи децата си далеч от мобилни телефони и да ги запазите очите си здрави

Режим на работа: пълното ръчно управление

Сензор Тип: CMOS

Ефективни пиксели: 1,3 милиона

Цифрово мащабиране: фиксиран фокус

Тип Sn: общ sn

Носител на информация: TF карта

Тип на лещата: 120 градуса широкоъгълен

Представяне на анти -- разклащане на: електронно анти -- разклащане

Специални характеристики: анти -- разклащане, широко форматно, липса на специални характеристики

Интерфейс за прехвърляне на данни: USB2.0

Тип батерия: литиева батерия

Цвят:Син

Материал:пластмаса

Размер: 70x20x50mm

Размер на сензора: 1/1. 7 инча

LCD дисплей SN размер: 2.1 инча

Съдържание На Опаковката:

1 x детски фотоапарат

1 x кабел за зареждане

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.

Етикети: фотоапарат dslr, на лов за камера, denicer full hd 1080p, децата камери на семейството, вратата на камерата vidoe, камера hd видео, 10 огледално-рефлексни фотоапарати, dslr, камера видео блог на youtube, видео камера

търговска марка Фасдга
Произход CN(произход)
Използването на Използване У Дома
Документ НЯМА
Подкрепа С Висока Разделителна Способност 1080P (Full HD)

Напишете отзив

X2 Kids Camera Mini DSLR Camera Cartoon Toy Digital Camera 1.3 Mespaceixel 1080P HD

X2 Kids Camera Mini DSLR Camera Cartoon Toy Digital Camera 1.3 Mespaceixel 1080P HD

Ние предлагаме и отстъпка за големи количества.Добре дошли, за да се свържете с нас! 1. [2x 1.3 mespaceixel обектив и 1080p HD видео] детски Цифров фотоапарат разполага с 2 обектива, както на предната, така и задната страна са 1,3 мегапиксела пространство,

Свързани продукти