9-инчов QSD E-C97008-02 кондензатор сензорен екран капацитет на екрана стъкло за A10 A13 A20 A23tablet pc

Нов

14.40лв.

В наличност

Описание:

* Съвместим с: E-C97008-02

* Размер: 9,0 инча

* Цвят: Черен / Бял

* 100% тест преди да превозва

Моля, обърнете внимание на цвета, което е необходимо преди да си купите, ако цветът не е маркиран, ние ще го доставим на случаен принцип.Ако не сте доволни след получаване на стоката, можете да се върнете и да промените стока.Но купувачът трябва да плати за такса перевозкы на товара за превоз до там и обратно, моля прочетете естеството на продукта внимателно, вие!

Предупреждение:

*Ръководство за инсталиране не е включено в комплекта на доставката, ние не носим отговорност за всякакви щети, причинени от инсталирането на този аксесоар,моля, уверете се, че знаете как да го инсталирате, преди да закупят, Благодаря ви за вашето добро разбиране!

*Ние просто можем да гарантираме, че този, който сте получили, ще бъде съвместима с вашия таблета,

*Моля, не купувайте, ако не сте съвместими сензорен екран, клас А+ дигитайзер с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашият заглавие/описание/снимка гласи, че той не се предлага на пазара, благодаря!

1. всеки екран тествани преди да превозва & 100% работи;ремонт/подмяна на стар, счупен, треснутого,повредени небезупречного на екрана за докосване.

2. след получаване на стоката не рвите филм, не наклеивайте лепило на гърба, първо проверете дали на машината, извадете стария екрана, поставете нов екран и вижте, нормално ли е чувствителността.Моля, не забравяйте първо да пробвате машина.Уверете се, че качеството е в ред.Инсталиране again.it лесно ли е изгаряне на дънната платка, и докосване на екрана, ние не носим отговорност.

3.преди тест за свързване на хранене трябва да бъде забранен ,защото в противен случай лесно ще изгори дънната платка и сензорен екран.Ако това не стане, ние няма да бъдем отговорни.

детайл на продукта:

Съвети:

* Тъчпад дигитайзер: ако горната част на тъчпада или със стъклен капак треснуты или счупени,но изображението под нея в ред,тогава имате нужда само от тъчпада.Както е показано на фигурата по-долу

* Само течнокристален дисплей: Ако изображение под стъкло е разбито, а сензорен панкель не, тогава имате нужда от само течни кристали.Както е показано на фигурата по-долу

* Цял екран със сензорен панел и жидкокристаллическим дисплей: Ако горната част на тъчпада е счупена, а жидкокристаллическое изображение или черна течност, или треснутое, ще ви е необходим цял екран.

Етикети: 33pf, острието diamond, usb-кондензатор, тавлет, Кондензатор 10 icf, android таблет, 9 android таблет, t330, таблетка mhl, комплект де кондензатор

Вид На Продукта Touchpad Таблет
Документ НЯМА
Номер На Модела E-C97008-02
Произход CN(произход)

Напишете отзив

9-инчов QSD E-C97008-02 кондензатор сензорен екран капацитет на екрана стъкло за A10 A13 A20 A23tablet pc

9-инчов QSD E-C97008-02 кондензатор сензорен екран капацитет на екрана стъкло за A10 A13 A20 A23tablet pc

Описание: * Съвместим с: E-C97008-02 * Размер: 9,0 инча * Цвят: Черен / Бял * 100% тест преди да превозва Моля, обърнете внимание на цвета, което е необходимо преди да си купите, ако цветът не е маркиран, ние ще го доставим на случаен

Свързани продукти