Цифров отопление термостат програмируеми стенни печка Wifi термостат Програмиране регулатор на температурата на загряване на водата

Нов

59.19лв.

/ 98.66лв.

В наличност

Интелигентен безжичен течни кристали отопление термостат с ниска консумация на енергия е предназначен за управление на електрически клапани на системата за водно отопление.Той е програмиран седмично и може да се инсталира 6 периоди всеки ден с различна температура.Чрез температурен клапан между стайна среда и инсталационната температура може да се контролира отопление с помощта на безжично дистанционно управление и приложения, можете също така да изберете ръчно управление и контрол на периода.

Характеристики:

Интелигентен безжичен термостат: приема с предварително горивото chip размер и сензор за висока точност, уред за отопление ниска консумация на мощност проектиран за електрически посочено в действие за управление на автомобила, система за отопление на вода.

3,35-инчов LCD екран: показване в реално време на стайна температура, седмици, текущото време и температура настройка на екрана.с бяла подсветка за по-ясно да видите в условия на слаба осветеност.

Интелигентен постоянен контрол на температурата: чрез сравняване на температурата на околната среда в реално време и температурата, зададени от потребителя, автоматично се включвайте/изключвайте нагревательное устройство, за да се реализира целта за автоматично постоянен контрол на температурата в помещението.

Энергосберегающая програмируема функция: термостата е програмирана седмично и може да се инсталира 6 периоди всеки ден с различна температура.Можете също така да изберете ръчно управление и периодична управление.Много удобно и энергосберегающе.

Дистанционно управление: вие може да управлява системата за електрическо отопление, чрез прилагане на вашия мобилен телефон(Smart Life), по всяко време и на всяко място.

Анти -- замразени функция: възможност за изключване на термостата автоматично се включва, за да започнете отопление, когато температурата в помещението ще бъде по-ниска от 5℃, и автоматично ще се изключи, когато тя ще достигне 7℃.

Стабилна безжично предаване: диапазон на безжичен пренос е до 200 метра (на открити пространства).Просто се храня от 2 елемента батерии тип AAA, предавателят може да се монтира на стена или свободно да стои на масата.

Приложение: подходящ за управление на водно отоплителни, електрически клапан за водно отопление и фаянс окачен печка.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Температурен сензор: НПМ

Температурен Обхват: 0~90℃

Диапазон На Настройка На Температура: 5~90℃

Точност На Температурата: ±1℃

Консумирана Мощност: Опаковъчен Лист:

1 * предавател

1 * приемник

1 * панел

2 * Референтната Група

2 * винт

2 * котва

1 * Ръководство На Потребителя (На Английски Език)

Етикети: контрол на температурата, термостат, цифров термостат, регулатор на температурата на пещта висок, вратата на пещта, термостат плоча, външен термостат, изглаждат време на цифров регулатор на температурата, управление регулиране на температурата, контактен термостат

търговска марка ККМУН
Тип На Дисплея Цифров
Теория Регулатор На Температурата
Максимална Измерена Температура 49°C И По-Ниска
Стил Стоящи и висящи на стената
Номер На Модела ME901
Произход CN(произход)
Вид Хранене Друго
Размер На Дисплея 2,0 - 3,9 инча
Използването на Домакинство

Напишете отзив

Цифров отопление термостат програмируеми стенни печка Wifi термостат Програмиране регулатор на температурата на загряване на водата

Цифров отопление термостат програмируеми стенни печка Wifi термостат Програмиране регулатор на температурата на загряване на водата

Интелигентен безжичен течни кристали отопление термостат с ниска консумация на енергия е предназначен за управление на електрически клапани на системата за водно отопление.Той е програмиран седмично и може да се инсталира 6 периоди всеки

Свързани продукти