Модул за усилване на силата на корк корк BLF546 SMD RF висока честота

Нов

57.61лв.

В наличност

====== ===========Добре дошли в нашия магазин===================

Нашата компания е професионален доставчик на услуги в подкрепа на интегрални схеми, опит в продажбите на магазините!Голям брой спот запаси, клиентът е върховен, като предоставя на своите клиенти качествени продукти!Имаме много продукти, в магазина, и, което е още по-важно е, вие ще получите най-високо качество, на възможно най-ниска цена и бърза доставка.

Ако имате някакви въпроси за закупуване на продукт, можете да ни изпратите съобщение и ние ще ви отговорим за първи път.Ние можем да предоставят услуги на едно гише на електронни компоненти.

– – – – – – – – – – – – – – Съображения за закупуване на– – – – – – – – – – – – – –

Продуктът ще бъде тествана преди да го изпратите, той ще бъде в добро състояние, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукта. След като получим плащане за вашата поръчка, ние ще го доставим в рамките на 1~3 работни дни.

Искаме да ви преведе през Alibaba Standard Логистика, Alibaba Priority Логистика, DHL, EMS, FedEx (начин на доставка зависи от вашите възможности).

За всички поръчки на клиента, ние не се таксува представяне на такса, дори част от 1pcs.Когато част от печалбата на местния обичай, ако част са заредени митнически сборове, ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.Уверете се, че сте прочели детайли за доставка и установили очаквания срок за доставка.Ако проектът все още не е пристигнал в това време, моля, дайте ни кратко съобщение, последно потвърждение за получаване на тази поръчка.

Моля, проверете при получаване на стоката.Ако продуктът не ви устройва, трябва да върне парите обратно.Моля, свържете се с нас преди връщане на стока и възстановяване трябва да бъде в ново състояние (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени стоки на условия за препродажба).

Ние горещо Ви благодаря за положителните отзиви и да завършите сделката, и нашата система ще ви оставят положителен отзив.

=========== Желая ви весела пазаруване , Добре дошли в следващото посещение ===========

Етикети: blf188xr, rd15hvf1, 5 W fm трансмитер, бледа, тегло ВИСОКОЧЕСТОТЕН транзистор, mrfe6vp61k25h, x5105, MRF186, 7 W, fm трансмитер, радиочестотна тръба

Екран На Дисплея No
търговска марка ДЖИНШЕНГЕР
Бързо зареждане No
Тип 0
Изходен Интерфейс USB изход
Пакет ДА
Воспользуйся 1
Интелектуалния Заряд No

Напишете отзив

Модул за усилване на силата на корк корк BLF546 SMD RF висока честота

Модул за усилване на силата на корк корк BLF546 SMD RF висока честота

====== ===========Добре дошли в нашия магазин=================== Нашата компания е професионален доставчик на услуги в подкрепа на интегрални схеми, опит в продажбите на магазините!Голям брой спот запаси, клиентът е върховен, като предоставя на своите

Свързани продукти