GLSEEVO природен Freahwater бароковата Перла виси обеци за жени на сватбата на Ухото на куката сребро 925 ръчно изработени бижута GE0504

Нов

18.72лв.

/ 48.01лв.

В наличност

Един

Всички снимки на нашите продукти са направени в натура.

2

Всички наши продукти са снабдени с лична карта бижута, за да се гарантира, че всеки продукт е най-истински, ние не правим фалшиви.

3

Всички наши продукти са ударопрочная опаковане, опаковане на продукти е безопасно.

4

Всички наши продукти се доставят с помощта на стандарти по-високи логистиката, така че можете да се насладите по-бързо, отколкото в други предприятия получават нашите продукти.

5

Всички наши изделия са ръчно изработени, камъни-естествен камък, сребро-сребро 925 проба.

6

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да ги разреши за първи път.

Ние представяме най-добрите продукти и най-доброто обслужване за всички.

Вдъхновение ГЛСЕЕВО идва от природата, черпается от природата, в преследване на изключителна красота, производствения процес продължава повече от 20 години, и всичко завършва с ръчно, като продукт, в най-кратки срокове който е над 10 часа, чак до 2-3 дни.

GLSEEVO е младият дизайнер на марката естествени бижута лукс, подчертава женската красота, увереност, елегантност, независимост, смелост и свобода-това е нашата амбиция.

GLSEEVO интегрира дизайнерски душата, които идват от природата и живота на крал модни фактори-въображаем, модерен минималистичен, интерес, страст, сексуалност и т.н., създава поредица от иновативни и впечатляващи декорации за вас.

GLSSSVO предлага забележително качество на натурални бижута с голяма жизнена сила, като сребро 925 проба, K-злато, естествен полукокс и естествена перла материал като основен материал занаятчия в ръководството за работа.

GLSEEVO ultimate pursuit of perfect ви кара да изпитате гордост и удовлетворение, когато носите нашите декорации.

1.За Качеството На

Има проблем с качеството в рамките на 7 дни, GLSEEVO поема отговорност за повторно пращане или пълно връщане на парите на купувача.

2. За Изпращане

Ако бижута ще бъдат изгубени или клиентът не е получил бижута в рамките на гаранционния срок на доставка, GLSEEVO ги изпрати повторно или напълно ще върне на клиента.

3.За Камък

Тъй като е от естествен камък е уникален, цвят и малко се отклонява, това не е проблем за качество.

4.Ако Се Сблъскате С Някакви Проблеми

Ако имате някакви проблеми или нужди, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете спор.

1

Не поставяйте заедно с грим: перли, ако си петно козметика, яркост ще бъде отслабена.

2

Не може да носи перлени бижута за миене, къпане: перли се страхува от киселинни вещества, не можеш да докоснеш препарат за почистване на средства.

3

Далеч от химически газове и замърсители на околната среда: например: всички бижута избягват сяра, страшни страшни инсектициди, други спрейове.

Етикети: черно наметало костюм, перлата на ухото, Сребро проба 925, малко барок, в бароков джолан, перлена сребро, бароковата перла, мъжете с диадемой, тялото барок, ухото сребърен

Форма\модел Капка Вода
Рум-магазин Продажба На Едро / Капка Доставка
Страничната Камък Друг изкуствен материал
Стил Сладък/Романтичен
Ухото На Куката Сребро Проба 925
Номер На Модела GE0504
Глоба или мода Добре
Случай Парти
Екологичен стандарт Не съдържа никел / олово / кадмий
Метален Печат 925 проба сребро
Тип Обеци Обеци-Капки
Произход CN(произход)
Централен Камък Перлата на
Пол ЖЕНИ
Позлатени Запълнено Злато
Тип Сертификат CMA
Подарък За Момичета / Приятелка / Дамски / Майка / Приятелка
търговска марка ГЛСЕЕВО
Вид На Перли Сладководни Перли
Номер На Сертификат SZ1705127424
Размер 45mm
Тип На Метали СРЕБРО

Напишете отзив

GLSEEVO природен Freahwater бароковата Перла виси обеци за жени на сватбата на Ухото на куката сребро 925 ръчно изработени бижута GE0504

GLSEEVO природен Freahwater бароковата Перла виси обеци за жени на сватбата на Ухото на куката сребро 925 ръчно изработени бижута GE0504

Един Всички снимки на нашите продукти са направени в натура. 2 Всички наши продукти са снабдени с лична карта бижута, за да се гарантира, че всеки продукт е най-истински, ние не правим фалшиви. 3 Всички наши продукти са

Свързани продукти