UCanaan 1 чифт обувки за 1/3 BJD кукли 60 см кукла Зайче чехли обувки момиче обличам играчки аксесоари

Нов

7.99лв.

/ 11.41лв.

В наличност

❥ Забележка :Само Обувките!Моля, разберете, че кукли и други аксесоари, които не са включени!!!

❥ В пакета е включено : 1 двойка от 1/3 обувки кукли BJD

1.доставка на товари

Времето за доставка е около 15-60 работни дни за стандарта на China Post & www.ravda-dom.com .Като куриер,на времето и на местните обичаи,понякога може би той ще се задържат.Вашето разбиране ще бъде високо оценена.

2.плащане

Ние приемаме плащане Alipay или Paypal тук.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

3.Обратна връзка

Ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес.искрено ви да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Моля,дайте ни Пет от звездите, това е за нас изключително важно значение.Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодаря Ви за разбирането.

4. Други Политики

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.Ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането.Моля, свържете се с нас веднага, ако не сте доволни стока след получаването му.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: куклено кимоно, Нийл БЖД, 16 рокля, 14 2д обувки, возрожденный, военни обувки 13, bjd снимка, бельо bjd, 13 перука, детска ягода

Номер На Модела 1/3 BJD чехли
търговска марка ucanaan
Номер На Серия Mfg Модни модели
Пол Момичета
Атрибут BJD / SD Обувки
Произход CN(произход)
Тип Елемент Аксесоари За Кукли
Тип Аксесоари
Стил Модни аксесоари BJD
Материал 1/3 BJD тъканни чехли
Форма 1/3
Размери 8 см
Размер Foreign minister 8CM For 1/3 BJD Doll
Цвят 4 цвят може да изберете

Напишете отзив

UCanaan 1 чифт обувки за 1/3 BJD кукли 60 см кукла Зайче чехли обувки момиче обличам играчки аксесоари

UCanaan 1 чифт обувки за 1/3 BJD кукли 60 см кукла Зайче чехли обувки момиче обличам играчки аксесоари

❥ Забележка :Само Обувките!Моля, разберете, че кукли и други аксесоари, които не са включени!!! ❥ В пакета е включено : 1 двойка от 1/3 обувки кукли BJD 1.доставка на товари Времето за доставка е около 15-60 работни дни за стандарта на

Свързани продукти