40 см Роза плюшено мече с кутия PE завинаги изкуствени цветя, мечка Роза "Свети Валентин" жени подаръци сватбени декорации дропшиппинг

Нов

27.14лв.

/ 45.22лв.

В наличност

Описание:

1. Роза, направена от PE, никога не увянет.Направете идеалният подарък, превръзка ги като скъп мечки ръчно.Венчелистчетата никога не избледняват, че е символ на истинската любов, която никога не избледнява.

2. плюшено мече Роза се основава на изкуствени цветове, образувайки дизайн във формата на мечка, който е романтичен и мил.Изработени ръчно, реалистични изкуствени цветя са предназначени за това, за да ви дават още един важен изненада.

3. има прозрачен пластмасов подарък кутия, която отговаря на розов фон, той медведю.Нашият висококачествен розов мечка е много подходящ за шаферките, годишнини, рождени дни, сватби, Свети Валентин и други обществени дейности.

4. Този декор е най-добрият подарък за годишнина, рожден ден, сватба, Свети Валентин, Коледа, Ден на учителя или всеки друг случай, който може да гарантира този уникален и ценен подарък. (Носенето на шал, ръкавици, Коледна шапка на най-добрият коледен подарък.Премахването на тези аксесоари - това е Свети Валентин и други празнични подаръци.)

5. размер на розово мече е около 15,75 инча/40 вижНашият опаковъчен лист включва в себе си около 15-инчов розово мече и подарък кутия.

Спецификация:

Име: Роза Мечка Вечно Украшение Цвете

Материал: PE

Размер: около 40 см/15,75 инча

продуктовата носи етикет за услугата:

1*Роза Мечка Вечно Украшение Цвете

Набирателни безопасно за купувачи и продавачи, ние ви препоръчваме да изберете Набирателни,той поддържа кредитна карта,пари в букеры, Visa, Master card, Western union и т.н.

Ако трябва да се използва "други" плащания,моля, свържете се с нас по пощата или по имейл.

Плащането трябва да бъде завършена в рамките на 7 дни, ако имате някакви трудности, моля, съобщете ми.

Ние изпращаме стоки е само за вашето подтвержденному адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да купите.

Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-4 работни дни след потвърждаване на плащането.Изпращане на въздушна поща стълб кит за стоки на по-малко от 2kg ,като цяло тя ще 25-45 работни дни(някои страни могат да бъдат много по-дълъг) ,ако имате нужда от продукти е много спешно ,моля свържете се с нас за DHL etc .

Ние ще се изчисли цената на доставката за вас .Това винаги отнема около 3-7 дни, за да пристигнат.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Ние правим всичко възможно, за да служат на нашите клиенти най-доброто, което можем.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки по някаква причина в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.

Етикети: вечната роза в стъкло, изкуствени цветя, клонка се повиши, Ден На Свети Валентин, високо цвете мечка, свети Валентин, Роза, хартиен декор на цветя, мечка роза, свети Валентин

Цветен Стил Цвете Корона
Материал Пластмаса
Стил Цвете
Тип Роза
Номер На Модела Вечно Цвете Роза Мечка
Произход CN(произход)
Класификация Изкуствени Цветя
Дропшиппинг Цени на едро
Случай Ден на свети Валентин

Напишете отзив

40 см Роза плюшено мече с кутия PE завинаги изкуствени цветя, мечка Роза

40 см Роза плюшено мече с кутия PE завинаги изкуствени цветя, мечка Роза "Свети Валентин" жени подаръци сватбени декорации дропшиппинг

Описание: 1. Роза, направена от PE, никога не увянет.Направете идеалният подарък, превръзка ги като скъп мечки ръчно.Венчелистчетата никога не избледняват, че е символ на истинската любов, която никога не избледнява. 2. плюшено мече

Свързани продукти