12шт реалистична мини модел на животното океан играчка фигури на морски същества, играчки миниатюрни фигурки Делфин, бяла акула, морж, тюлен

Нов

12.80лв.

/ 25.60лв.

В наличност

12 Броя Мини Реалистичен Океана Животни Модел Играчки Фигурки На Морските Животни, Играчки Миниатюрни Фигурки Делфин, Бяла Акула, Морж, Печат

Технически характеристики:

Материал:PVC пластмаса

Високо качество на живопис: светъл цвят изискана живопис прави животните изглежда светло и хубаво.МАТЕРИАЛ: Изработен е от 100% безопасно висококачествена пластмаса,без мирис,екологично чист.

Украса на градината: направи си САМ decor pretty lovely little chicken, ducks, gooses decorate for miniature home mini garden farm micro landscape.

Изборът на подарък: тези малки комплекти колекции от детски играчки серия Коледен стил е популярен за деца, деца, те ще ги обичам.

Моля, обърнете внимание:

Тъй като модели на океанските животни могат да имат различна степен на сгъстяване в процеса на транспортиране, моля, сложи крак на модел на животните в топла вода, а след това използвайте ръцете си, за да щракнете и го определи.След 3-5 минути, те ще стоят много добре.Ние искрено се извиняваме за причиненото ви неприятности.Благодаря за посещението.

Всички снимки тук са истински обект на снимане,защото

конфигурация и инсталация на всеки монитор различни, цвят

от продуктите, които сте придобили, може би има малка разлика .

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

1. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

2. Ние предлагаме безплатна доставка за въздушна поща стълб кита : обикновено, доставка в САЩ е около 20-30 дни.

3. Доставка в Канада , AU, Великобритания и други европейски страни отнема около 15-39 дни.

4. Ако имате нужда от стоки, много е спешно, моля свържете се с нас за експресна доставка.Ние ще се изчисли цената на експресна доставка за вас.Експресна доставка отнема около 3-7 дни, за да пристигнат.

5. Ако не сте го получили в рамките на времето за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще го проверя за вас с поща и митница.

6. защото понякога той ще се задържат поради задръствания или на полета.Моля, не отваряйте ни спор.Ние ще вземем върху себе си отговорността за повторно пращане или връщане на парите за всички загубени стоки.

Плащане :

1. Има множество начини за плащане, са на разположение на www.ravda-dom.com -да .Изберете метод, който е най-удобен за вас.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават www.ravda-dom.com, и не ще бъдат освободени, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

Всички плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни, в противен случай ще получите неоплаченное напомняне.

2. вносни мита, данъци или такси не са включени в цената, която плащате за нас.

Етикети: играчка акула, смола същества, играчка морж, пластмасов акула, drrsses деца, Бяла акула, фигурки на акула, играчка за делфини, Батман мини, мини реалистични животни

Номер На Серия Mfg Модел
Вид Версия Ремастированная Версия
Пол Унисекс
Предупреждение не е за деца под 3 години
Номер На Модела WL3003
Търговска Атрибут Готова Продукция
Тема Животни
Мащаб 1/12
Пакет опаковката не е само с една торба opp
дистанционно управление No
Стилове 12 фигурки на океанските животни
Тип Елемент Модел
Тип Кукли Модел
Според Източника Анимация Западна Анимация
търговска марка Самкала
Размери Дължина 12 см
Материал PVC пластмаса
Животни МОРСКИ ЖИВОТ
Възрастова Група > 3 години
Размер 12cm
състояние Стоки На Склад
Оригинална Опаковка No
Степента На Завършване Готова Продукция

Напишете отзив

12шт реалистична мини модел на животното океан играчка фигури на морски същества, играчки миниатюрни фигурки Делфин, бяла акула, морж, тюлен

12шт реалистична мини модел на животното океан играчка фигури на морски същества, играчки миниатюрни фигурки Делфин, бяла акула, морж, тюлен

12 Броя Мини Реалистичен Океана Животни Модел Играчки Фигурки На Морските Животни, Играчки Миниатюрни Фигурки Делфин, Бяла Акула, Морж, Печат Технически характеристики: Материал:PVC пластмаса Високо качество на живопис: светъл

Свързани продукти