Златка Ботуши За Жени Дами Естествена Кожа Ботильоны Обувки Зимни Кожа Подплата Ботуши Дамски Мотоциклетни Обувки За Жени

Нов

33.75лв.

/ 64.91лв.

В наличност

Златка ботуши за жени Дами естествена кожа ботильоны обувки зимни кожа подплата ботуши Дамски обувки за мотоциклет жени особености: 100% чисто Нов & високо качество.Материал: PVC + PU цвят: както е показано на снимките.Размер Евро: 35/36/37/38/39/40. Моля согласовывающ вашата дължина на краката, за да изберете правилния размер .моля, свържете се с нас , ако не сте сигурни в размера .благодаря за вниманието: 1. там може да се определи разликата в цвета, поради настройки на монитора на компютъра. 2.с разлика в метода на измерване, моля, позволете 1-3 см в размер на отклонение (1 см=с 0.39 инча).Благодарим Ви за разбирането! 3.стандартът за размер в различните страни и при различните производители по-различен, дължината на крака си-единственият критерий за избор на размер.

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

1. моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

ГАРАНЦИЯ

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на части, повредени или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

Етикети: платформа док Мартена, док Мартен, обувки dotor мартенс, д-р Мартин, детски дамски ботуши от лисьего кожа, мъж д-р Мартенс, обувки за краката истински, д-р Мартин, док Мартенс джадон, сърцето на обувката

Петата Височина Нисък (1 см-3 см)
Материал На Вала PU
Горния Материал PU
Произход CN(произход)
Обърната Материал PU
Материал На Подметката PVC
Вид На Обувката Мотоциклетни ботуши
Материал На Подметката На PU
Тип На Затваряне Slip-On
Вид На Шипове Квадратен ток
Височина На Обувката ГЛЕЗЕН
Номер На Модела 409026
Елемент На Модата Дребния
С Платформи No
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Форма На Носа През Цялата Чорап
is_handmade ДА
Вид На Модела Твърд
търговска марка ГАОКЕ
Сезон Пролет/Есен

Напишете отзив

Златка Ботуши За Жени Дами Естествена Кожа Ботильоны Обувки Зимни Кожа Подплата Ботуши Дамски Мотоциклетни Обувки За Жени

Златка Ботуши За Жени Дами Естествена Кожа Ботильоны Обувки Зимни Кожа Подплата Ботуши Дамски Мотоциклетни Обувки За Жени

Златка ботуши за жени Дами естествена кожа ботильоны обувки зимни кожа подплата ботуши Дамски обувки за мотоциклет жени особености: 100% чисто Нов & високо качество.Материал: PVC + PU цвят: както е показано на снимките.Размер Евро: 35/36/37/38/39/40.

Свързани продукти