2020 мода кафяв черен кожа дамски къси ботуши плюс топли обувки сняг жени зима висок топ маратонки памук обувки botas mujer

Нов

34.33лв.

/ 55.37лв.

В наличност

Скъпи приятели, благодаря ви, че посетихте нашия магазин.Тъй като обувки, на която разглеждате, е направен в Китай, размер на обувки може да бъде различен от размера, до който сте свикнали.Моля, внимателно изберете размера на обувката си в съответствие с графиката размери.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.За мен е голяма чест, че вие продължавате да се намери нещо интересно в нашия магазин.

(Уста en-US размери се различават от мъжете размери САЩ, Моля, изберете размер в зависимост от вашата дължина на краката)

Таблица С Размери На Дамски Обувки

БЕЛЕЖКА:

Моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката си, а не дължина на обувки, размер на таблицата може да ви помогне да решите 90% от размера на избор проблеми.

ако вие не разбирате, как да изберете, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Би било добре, ако се посочи дължината на крака в областта на поръчките .

Ако краката са дебели и широки, можете да изберете един размер по-голям;

Ако краката са тесни и тънки, можете да изберете един размер по-малко.

Обувките, които изпращаме, - това е китайски размери, размерите етикет на обувки разкрива китайски размер.

Същото се отнася и за еврото или други размери.

Описание на продукта:

2020 мода кафяв черен кожа дамски къси ботуши плюс топли зимни ботуши дамски зимни високи обувки памучен обувки botas mujer

Опаковане и доставка

За Компанията Обратна Връзка

За Картината

Разликата в цвета може да бъде причинено от някои други причини, като отражение на цвета на светлината, фона и т.н. все пак, ако смятате, че получените стоки имат грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване.

Доставка

След плащане на вашата поръчка, ние ще изпратим пратката в рамките на 3 работни дни с изключение на празнични дни.Що се отнася до времето за доставка, ще трябва да проверите предварително информация за срока, доставка до вашата страна.

За Връщане

В случай на дефектни части или погрешни подробности, които сте получили, ние ще Ви изпратим отново или ще ви възстановим парите.

Клиентите трябва да провери всички детайли на получаване и да ни уведомите в рамките на 2 РАБОТНИ дни, ако нещо липсва или е повреден.Ние не връщаме такса перевозкы на товара на наемния доход на целия комплекс, които non-неполноценны.

В рамките на 14 дни след получаване на стоката вие може да го върне обратно.Купувачите ответствены за задължение перевозкы на пратката, за да се върне детайли.

За Данък

Вие облагаетесь вносни данъци, митнически такси, които могат да бъдат наложени от местната митница.Ние не можем да ви информирам правилно такса, тъй като той е различен от страни и детайли .

Етикети: маркови маратонки, цвят обувки за ски дамски, бронз кожени ботуши, пожари кожени ботуши, дамски зимни зимни ботуши топли плоски, празнична дамски обувки, маратонки cat high top подлец, черни маратонки, елегантни зимни Дамски ботуши, бели маратонки с висока горна част

Дамски ботуши Дамски обувки с висок берцем
Мартин Дамски ботуши Зима
Вид На Обувката Основни модели
търговска марка X
Отдел Име Възрастен
Петата Височина Мед (3см-5см)
Сезон Зима
жена кратък обувки Дамски зимни ботуши
Тип Елемент Обувки
Горния Материал PU
Елемент На Модата Изкуствена Кожа
дамски обувки Botas Mujer
Номер На Модела 8329 женски кратък обувки
botas altas mujer Плюс Топлина
Цвят Кафяв Черен
Произход CN(произход)
Обърната Материал плюш
Форма На Носа През Цялата Чорап
Материал На Подметката Дъвка
Памучен обувки Bottines Femme
С Платформи ДА
Височина На Обувката ГЛЕЗЕН
is_handmade No
Вид На Модела Мозайка
Материал На Подметката На Дъвка
Тип На Затваряне Чрез шнурове
Материал На Вала PU
Вид На Шипове Увеличаване На Височината
Височина На Платформата 0-3см
обувки за ски дамски Кожени Ботуши Дамски
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер

Напишете отзив

2020 мода кафяв черен кожа дамски къси ботуши плюс топли обувки сняг жени зима висок топ маратонки памук обувки botas mujer

2020 мода кафяв черен кожа дамски къси ботуши плюс топли обувки сняг жени зима висок топ маратонки памук обувки botas mujer

Скъпи приятели, благодаря ви, че посетихте нашия магазин.Тъй като обувки, на която разглеждате, е направен в Китай, размер на обувки може да бъде различен от размера, до който сте свикнали.Моля, внимателно изберете размера на обувката си

Свързани продукти