10 бр./компл. фрезови машини с ЦПУ 3,175 mm двойни директни канали торцевая fresa от волфрамов карбид 22 мм дървообработващи гравиране фрезови инструмент

Нов

15.55лв.

/ 26.37лв.

В наличност

Смилане фрези с ЦПУ двойни директни канали торцевая fresa от волфрамов карбид 22 мм дървообработване гравиране на смилане инструмент

Характеристики:

Тези ножове са изработени от фин силициев карбид с висока твърдост, устойчивост на износване и продължителна експлоатация.

Специално конструированный за материал МДФ гравиране КНК гравируя, смогите също трябва да се изрежат на борда плътност ПДЧ,ПВК,акрилни бои,смола,ETK.

Може да се използва за деревообрабатывающем гравировальном станке,ЦПУ,CNC фрезоване и много други гравировальных станове.

Тези ножове могат свободно да се режат,изрежеш,изтриване на талаш и създават гладка получават най повърхност.

Те също са с висока ефективност на работа за грубо се подлага на механична обработка цуетного метал.

Спецификация:

Материал: Волфрам Карбид

Диаметър на опашка: 3,175 mm (1/8")

Диаметър на рязане край: 3,175 mm (1/8")

Дължина на рязане край: 22 мм(0,86")

Обща дължина: 44 мм (1.49")

Количество: 10шт

Опаковка:

10шт x ножове

1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: за фрезоване на инструменти метали, Arden, капацитет на рязане на тел, сонда с ЦПУ, овце нож лесоруба, Мил машина, рязане с ЦПУ направи си сам, Fresa от волфрамов карбид 3 мм, фрезоване мелница, края мелници 3 канали

търговска марка УОЛФРОНТ
Обща Дължина 38 мм
Брой 10шт
Материал
Произход CN(произход)
Документ НЯМА
Номер На Модела 3.175 мм фрезови машини с ЦПУ
Покритие Бележка Fresa
Диаметър на Диаметър На Рязане Край
Качества Торцевая Машина С Двойно Канавкой
Приложение бита с ЦПУ
Характеристики Фрезоване Под Наем"
Тип Бележка Fresa
Видове режещ инструмент

Напишете отзив

10 бр./компл. фрезови машини с ЦПУ 3,175 mm двойни директни канали торцевая fresa от волфрамов карбид 22 мм дървообработващи гравиране фрезови инструмент

10 бр./компл. фрезови машини с ЦПУ 3,175 mm двойни директни канали торцевая fresa от волфрамов карбид 22 мм дървообработващи гравиране фрезови инструмент

Смилане фрези с ЦПУ двойни директни канали торцевая fresa от волфрамов карбид 22 мм дървообработване гравиране на смилане инструмент Характеристики: Тези ножове са изработени от фин силициев карбид с висока твърдост, устойчивост

Свързани продукти