Cyleto мотоциклет предните спирачни накладки за SUZUKI GSX-R 1000 GSX-R1000 Brembo челюсти 2012-GSXR1000 GSXR 1000 2013-

Нов

11.67лв.

/ 15.99лв.

В наличност

Описание на продукта

Характеристики:

- Се използват съвременни материали за намаляване на шума и вибрациите, за да се даде ездач комфортно пътуване.

- Осигурете изключителна спирачна способност, с голяма издръжливост при всякакви условия на шофиране(мръсотия, прах, вода и отпадъци).

- Произведени водещ производител, осигуряват аварийното спиране и спирачни накладки, предназначени за намаляване на износването на спирачния диск.

Съвместимост :

SUZUKI GSX-R 1000 L (челюсти Brembo) (2012-2014)

SUZUKI GSX-R 1000 L/Z/A (2013-2014)

Внимание :за да избегнете неприятности за Вас ,моля, уверете се, че тези детайли са подходящи за вашия мотоциклет.искрени пожелания към всички купувачи.

Всеки въпрос, моля натиснете тук, за да получите изображение на продукта

Изображението е само като проба

Четене На Купувача

Доставка:

Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително на стойността на доставката(с изключение безплатна доставка).Ние ще ви изпратим данни в рамките на 3 работни дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 45 дни след получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: комплект за suzuki gsxs 750, спирачните челюсти за мотоциклети, brembo pad, gsxr, лост gsxs 1000, Gsx 750 s, спирачка на KTM brembo, cf x8, suzuki grand vitara, панел gsxr 1000 k7

търговска марка cyleto
Пакетът Включва До Вас(Избор На Цвят)
Сертифициране На Входящи Тестове ISO9001
Името На Модела Накладките GSXR1000
Марка Мотобайка SUZUKI
Година 2012-2014
специални характеристики Замени код EBC FA447
Вид На Материала Полуметаллическая органичната материя
Позиция ФАСАДА
Тип Елемент Спирачни Дискове
Гаранция За Качество ДА
Цвят Както се вижда от фигура(актуални снимки)
Тегло Деталя 400g
Измерване 102.25 x 42.25 x 7.5 мм

Напишете отзив

Cyleto мотоциклет предните спирачни накладки за SUZUKI GSX-R 1000 GSX-R1000 Brembo челюсти 2012-GSXR1000 GSXR 1000 2013-

Cyleto мотоциклет предните спирачни накладки за SUZUKI GSX-R 1000 GSX-R1000 Brembo челюсти 2012-GSXR1000 GSXR 1000 2013-

Описание на продукта Характеристики: - Се използват съвременни материали за намаляване на шума и вибрациите, за да се даде ездач комфортно пътуване. - Осигурете изключителна спирачна способност, с голяма издръжливост при всякакви

Свързани продукти