Nesitu Широки Функционални Възможности A4 Кафяво Кафе Пълно Зърно, Растителни Дубленая Естествена Кожа Кръст На Тялото Мъжки Чанти Пратеник Човек Чанта M9034

Нов

126.40лв.

/ 252.81лв.

В наличност

Характеристики На Продукта

. материал: 100% гаранция за отлична естествена кожа (крава кожа)

Размер на около 30 см L x 6 cm D x 24 cm H

. Кафяв / кафе цвят

Употреба: чанта-месинджър, наплечная чанта

Подробности за шоуто

Доставка

1.Безплатна доставка въздушна поща стълб на кит, почти по целия свят.Това отнема около 15-30 дни, за да пристигнат в повечето страни, за някои страни, като Русия, Бразилия и т.н., Това отнема 15-60 дни.

2.Ние също така предлагаме EMS/DHL и т.н. експресна услуга за доставка на колети, че по-бързо (5-15 дни) , но ще трябва да понесат допълнителна пратка.

3.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.

Връщане

Ако не ви харесва нашия продукт,моля,моля дайте детайли в рамките на 7 дни от датата на получаване, ние ще възстановим всичките си пари(с изключение на транспортните).

Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Размерът или монтаж lssues

Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации.Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка.обикновено допустимите разлики в размер на съставляват около 1-2 см на измерване.

Разликата в цвета

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н., И pls незлое забележка, за истинска кожа, това не е кожа PU,там може би малко цвят Различен за всяка серия, надежда получите вашето разбиране.

Коментари

1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2. Ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля добросердечно свържете се с нас най-важното преди да излезе отрицателен резултат излагане,ние ще се опитаме ни най-доброто, за да разреши проблема си.

Етикети: крос боди кроссбоди чанта през рамо, поиска милостиня при мъжете, мъжки пуловер, човек с куфарчето, пълна чанта продукти, жените портомони, напречно на тялото сисюли, Чанта за мъже на рамото, напречно на тялото ul, умоляй мъже

Тип На Затваряне светкавица
Номер На Модела M9034
Пол МЪЖ
търговска марка Неситу
Основен Материал естествена кожа
Тип Естествена Кожа Коровья Кожа
Брой писалки / ремъци Единична стая
Обърната Материал Polyester
Интериор Джоб За Мобилен Телефон
Името На Елемент мъжки чанти пратеник
Твърдост МЕК
Форма Двигатели
Тип Елемент Чанти
Външен вид Иловый Джоб
Тип Чанти Куриерски Чанти
Стил Реколта
Случай Гъвкави
Украса НЯМА
Вид На Модела Твърд

Напишете отзив

Nesitu Широки Функционални Възможности A4 Кафяво Кафе Пълно Зърно, Растителни Дубленая Естествена Кожа Кръст На Тялото Мъжки Чанти Пратеник Човек Чанта M9034

Nesitu Широки Функционални Възможности A4 Кафяво Кафе Пълно Зърно, Растителни Дубленая Естествена Кожа Кръст На Тялото Мъжки Чанти Пратеник Човек Чанта M9034

Характеристики На Продукта . материал: 100% гаранция за отлична естествена кожа (крава кожа) Размер на около 30 см L x 6 cm D x 24 cm H . Кафяв / кафе цвят Употреба: чанта-месинджър, наплечная чанта Подробности за шоуто Доставка 1.Безплатна

Свързани продукти