Светло розова сватбена шапка sinamay fascinator шапка за специални случаи.

Нов

56.01лв.

В наличност

1.номер на стил:QHF052

2.материал: органза,100% полиестер

3. размер на главата: 57cm, също може да се регулира по-малко

4.ширина на полетата: 11 см

5. Степен на завършеност: цвете от органза,

6. цвят: същата като изображението

Всички продукти на изображения от Qesc Груп Оод се основават на реално проба,клиентът може да бъде сигурен в качеството и дизайна.

Стоките се изпращат с въздушна поща стълб на кита,ще се стигне до местоназначението, от 10-50days.Време за доставка не може да бъде осигурено, и това може да ви струва повече време от очакваното.Ако ви трябва бързо pls избира EMS за да се плати спешни цените перевозкы на пратката,а след това EMS струва 7-12days за голяма част от страните.

Връщане на стока и пари:

*Рекламации изпратени обратно на продавача за сметка на доставка на купувача,се приемат рекламации само тогава, когато е проблеми с качеството, не се приемат рекламации във всеки друг случай.

*Продавачът не носи отговорност за загуба/повреда на стоки по време на транспортирането.Купувачът трябва да подпише иск и иска потвърждение от куриер на загуба/повреда на стоката при получаването на стоката или да претендира директно към лицето на доставка или свързани с него куриера.

*Продавачът помага на купувача да изискват компенсация за загуба/повреда на доставка, ако е възможно, или когато това е необходимо,снимки с повредени стоки са задължителни, ако се нуждаят от помощ продавач, но това не е причина да поискат възстановяване на собствеността.Продавачът не приема никакви изисквания за връщане на пари преди началото на преговорите.

Етикети: ковбойская шапка бяла, ЙОНКИЛЬ, бананова мека играчка, pruple facinator шапка, жена в ковбойской шапка, жълта шапка facinator, шапка-родословни, плакат Миро, елегантен wizard, цвете еднорог

Височина На Короната 10 см
Отдел Име Възрастен
Състав На Материала 100% Polyester
Тип Елемент Филц шапки
Пол ЖЕНИ
Размер 57CM,can be adjust to smaller
търговска марка cnQesc
Номер На Модела QHF052
модел Обикновена Боя Крашеная
Характеристика големи полета
Произход CN(произход)
място на произход на стоките Гуангдонг, Китай (Континентален)
Материал 100% Polyester
Стил Официално
Размер на полета 11 cm
Вид На Модела Твърд

Напишете отзив

Светло розова сватбена шапка sinamay fascinator шапка за специални случаи.

Светло розова сватбена шапка sinamay fascinator шапка за специални случаи.

1.номер на стил:QHF052 2.материал: органза,100% полиестер 3. размер на главата: 57cm, също може да се регулира по-малко 4.ширина на полетата: 11 см 5. Степен на завършеност: цвете от органза, 6. цвят: същата като изображението Всички

Свързани продукти