Нов 7" за Lenovo Tab 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер в събирането на

Нов

41.29лв.

В наличност

Нов 7" за Lenovo Tab 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер в събирането на

Добре дошли в моя магазин

Коментари:

1. Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни обнадеживающую 5-звездочную обратна връзка.Ние сме много благодарни за усилията.

2. Ако от нещо не сте доволни, моля, не се оставяйте на отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас.Дайте ни информация или изпратете директно, ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден след получаване на вашата информация.

3.Ако искате да закупите повече от един продукт, моля, първо въведете всички в кошницата си.Когато отидете на страницата поръчка, отстъпка продавача ще се изчислява автоматично.

4.Благодарим Ви за преглед и с нетърпение очакваме да ви предоставим най-доброто обслужване.

Гаранция

1. След като препращане на пристигнала, моля, проверете, са дали продуктите в добро състояние.Ако някакви повреди на опаковката, моля, не приемайте пакет и обратна връзка с нас.

2. всички LCD дисплеи са тествани, работят, преди да изпратите, моля, не поставяйте преди изпитването.Нека се знае, преди да инсталирате (само включете LCD дисплея на дънната платка за тестване), гаранцията се анулира, ако LCD дисплей, повреден след инсталацията.Поръчка Не Подлежи На Връщане!Ако сте доволни от продукта след тестване.След това можете да го инсталирате на вашия телефон.

3. Всички продукти са с гаранция 12 месеца, 100% чисто нови и са строго тествани преди да изпрати.

Моля да ни уведомите в рамките на 3 дни след получаване на пратката, ако сте недоволни от продукти (и реални снимки, видео и други доказателства трябва да бъдат дадени, особено етикет "КУ PASS", за да докаже, че сте си купили продукт за нас), тогава ние ще ви предложим замяна /връщане, ако продуктите не отговарят на описанието.Ние ще се отнасят до това, че продуктите са получени в добро състояние и работят добре, както е описано, ако тя надвишава 3 дни.

4. Ако LCD-дисплей вече е инсталиран и да се намери някакъв проблем.Моля, изпратете ни обратно в рамките на 3 дни.Ако на LCD дисплея не бъдат счупени или повредени, ние ще ви изпратим подмяна (такса за обратна доставка ще бъде заплатена от вас, ние плаща цената на доставката за повторно изпращане.)

Доставка

1. вносни мита и ДДС не са включени в цената на стоките или транспортните.Тези разходи носи отговорност за купувач.Моля, консултирайте се с митниците във вашата страна, за да се определи дали тези допълнителни разходи, преди да купите.

2. Ако вашата поръчка достига 10 (с изключение на поръчки ЕМС и ДХЛ), след това екрана ЛКД крехка и най-високо значение.За да се избегнат повреди при транспортирането, той ще бъде разделена на няколко пакета с отслеживающими стаи.Това зависи главно от стойността на поръчката и на вашата страна, и ние ще ви уведомим за няколко доставки.

Етикети: lenovo ideatab 4 8 калъф, lenovo tab3 730x, стъкло таблет lenovo tab 7, екрана на lenovo tab 2 a10 30, екрана на lenovo m10, панел lenovo tab4 10, lenovo tb 7104f lcd, калъф lenovo tab 4 10 plus tb x704l, tb 8704f lcd, калъф lenovo tab4 8 plus

Размер На Дисплея 7~10 инча
Тип На Екрана Капацитивен Екран
Номер На Модела За Lenovo Tab 4 TB-7304X TB-7304F 7304
Съвместим Марка Универсален
търговска марка ОНЕВАН
Вид На Продукта Touchpad Таблет

Напишете отзив

Нов 7

Нов 7" за Lenovo Tab 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер в събирането на

Нов 7 за Lenovo Tab 4 TB-7304X TB-7304F 7304 LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер в събирането на Добре дошли в моя магазин Коментари: 1. Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни обнадеживающую 5-звездочную обратна връзка.Ние сме много

Свързани продукти