20 бр/ лот, високо качество выдолбленный шестигранник форма 5# мълния слайдер за метал смола найлон цип

Нов

10.23лв.

В наличност

Високо качество на выдолбленный форма на шестоъгълник 5# мълния слайдер

Модел№: LT201805U-5#

Материал: цинк сплав

Размер: 5# слайдер с съемником размер:37 мм x 17 мм

Цвят: gun черен, сребърен цвят, на разположение

Опаковка: 20pcs/лот в чантата PP

Вид на цип: Моля, обърнете внимание, че ние имаме три вида плъзгачи, за да се отделно отговарят на метални ципове, найлон с цип и смоляной цип, моля, уверете се, че вашият вид на мълния, преди да поръчате.

Забележки:

1. сцепление на плъзгача съемны, и можете да ги замени с други тягами ( вижте видео за това как да прикрепите или премахнете сцепление); ние приемаме смесени цветове и видове плъзгачи за вас, ако ни оставите съобщение за вашия специален търсенето.

2. Ако се интересувате само от тяга, можете да изберете "само черни тяга" или "само сребърни тяга" !

Снимки детайли:

Политика на изпращане · всички наши детайли ще бъдат изпратени до адрес на купувача, който е предложил купувачи, така че моля да потвърдите адреса си, преди да плати.Също така купувачите ще носи отговорност за всички митнически данъци и допълнителни такси. · След като сте платили за поръчката си(и) като правило, ние ще ви парцел(и), в рамките на 48 часа! · Безплатна доставка чрез въздушна поща стълб кит за повечето страни, това обикновено отнема около 15-55 дни, за да бъде една.Точните дни за доставка варират в зависимост от различни страни.Можете да ни остави съобщение за последния статус на доставка! · Ако искате да изберете експресна доставка(5-7 работни дни за доставка), моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да си плати, и ние ще се изчисли допълнително заплащане за актуализация за експресна доставка на поща за вас.

Политика на връщане ако се сблъскате с някакви проблеми,моля, свържете се с нас в рамките на 2 дни след получаване на продукт(и), ние ще се опитаме по най-добрия начин да излезе с решение, което ще бъде задоволително за вас!Ако даден продукт(и) има проблем с качеството, или е бил повреден по време на доставката, или сте получили грешен продукт и т.н., Ние можем да ви изпратим нов продукт(а) или получите отстъпка или да ви върне всички пари!Коментари

Вашето удовлетворение е нашата трябва, ние не само предлага на по-горните качествени продучты но също така и най-доброто обслужване след продажбата, ние да гарантира за оферти вие чудотворната онлайн опит за покупка.

1. моля излезте ни положителен резултат на въздействието ако се удовлетворяетесь с нашите продукти и обслужване!Моля dont се колебайте да се разделят на нашите продукти с други клиенти!

2. Ако се сблъскате с някакъв проблем по време на сделка, моля свържете се с нас безплатно!

Етикети: метален слайдер, главоболие светкавица, метална подвижна светкавица, цип слайдер, 5 тяга с цип, слайдер за заключване, зипер, метална ползунковая светкавица, плъзгача цип, гребец цип

Вид На Продукта Плъзгачи За Цип
Материал Метални
Номер На Модела LT201805U-5#
Тип Слайдер Автоматично Заключване
Вид На Метал цинк сплав
Размер 5#
Техника Покритие

Напишете отзив

20 бр/ лот, високо качество выдолбленный шестигранник форма 5# мълния слайдер за метал смола найлон цип

20 бр/ лот, високо качество выдолбленный шестигранник форма 5# мълния слайдер за метал смола найлон цип

Високо качество на выдолбленный форма на шестоъгълник 5# мълния слайдер Модел№: LT201805U-5# Материал: цинк сплав Размер: 5# слайдер с съемником размер:37 мм x 17 мм Цвят: gun черен, сребърен цвят, на разположение Опаковка: 20pcs/лот

Свързани продукти