ZTTO алуминиева сплав планинско колоездене масло пружина вилица дистанционно лост за заключване за Uding Suntour Rockshox Manitou гигантска вилица

Нов

13.57лв.

/ 16.75лв.

В наличност

ZTTO Aluminum Alloy Mountain Bike Oil Spring Fork Remote Lockout Lever For Uding Suntour Rockshox Manitou Giant Fork

Характеристики: този лост за заключване е изработен от квалифициран алуминиева сплав, издръжлива и здрав, осигурява дълъг срок на експлоатация.Това е наскоро разработена дистанционно лост за заключване за повечето вилици на пазара.Вместо старомоден заключване този лост няма да навреди на изменение, когато освободи ключалката.Можете да използвате палеца на лявата си ръка, за да завърши процеса на отключване, без премахване на ръка с бустер, е много по-безопасно, отколкото на предишните проекти .Чудесен аксесоар за планински велосипеди, шосейни велосипеди.

Технически характеристики:

Състояние: 100% чисто нов и високо качество

Материал: Алуминиева Сплав

Цвят: Сребро + Синьо

Размер: приблизително 5,2 x 5 x 1,5 cm / 2 x 1,9 х 0,6 инча

Тегло: 72g / ч

Пакет Са Включени:

1 x лост за заключване с тел

Може да се наложи този кликнете по-долу, за да получите своята отстъпка:

За плащането:

Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, направени от www.ravda-dom.com, се обработват компания Alipay.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За доставката:

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние продавачът не отговаряме за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодарим ви.

Връщане на стока и пари:

Етикети: рокшокс, комплект вилици rockshox, Вилица 30 мм, вилица flyxii, комплект вилици manitou, за монтиране на велосипед вилици, 32 уплътнението на маслото, СР сантур, sr suntour xcm, замковое масло

Произход CN(произход)
Дължина На Острието 120
Размер На Прът 350
Подходящ За Дисковата Спирачка
Номер На Модела Лост За Заключване На Велосипеда
Материал Алуминий
Окачване ДА
Тип Вилица На Маслената Система (Еластичност На Пружината/Затихване Масло)
Размер на колелото 24-28 см
Воспользуйся Планински Велосипеди

Напишете отзив

ZTTO алуминиева сплав планинско колоездене масло пружина вилица дистанционно лост за заключване за Uding Suntour Rockshox Manitou гигантска вилица

ZTTO алуминиева сплав планинско колоездене масло пружина вилица дистанционно лост за заключване за Uding Suntour Rockshox Manitou гигантска вилица

ZTTO Aluminum Alloy Mountain Bike Oil Spring Fork Remote Lockout Lever For Uding Suntour Rockshox Manitou Giant Fork Характеристики: този лост за заключване е изработен от квалифициран алуминиева сплав, издръжлива и здрав, осигурява дълъг срок на експлоатация.Това е наскоро разработена

Свързани продукти