Samsung Samsung Galaxy J4 2018 LCD дисплей за Samsung Galaxy J4 2018 J400 J400F/DS J400G/DS LCD сензорен дисплей дигитайзер

Нов

55.18лв.

/ 68.97лв.

В наличност

БЕЛЕЖКИ:

1. скъпи руски приятели моля излезте ни Се пълното име на почит към руската политика и лесни за разлика митническите .

2.ние специализируем в продажба екрани на Samsung(равнината на LCD екрана за докосване,LCD+екран ,дисплей с рамка).Моля свържете се с нас ако имате някакви нужди; след това ние се разделяме най-новата информация резервни части за мобилни устройства на китайския пазар с всички наши клиенти.

3. Всички уреди са тествани преди да превозва и 100% работи добре.Ако той не може да се използва, след като сте получили и тествани,моля, не се притеснявайте и се свържете с нас веднага, ние ще ви дадем удовлетворенное решение.

4. моля, не приемайте пратката, ако тя е повредена, за да можем да поискате иск експрес от компанията.

5. разкрийте спор, преди средства за комуникация, откажете се от сервизно обслужване.

Моля, използвайте полето за съобщения или търговски мениджър, за да се свържете с нас по всеки проблем, ние ще ви отговорим в рамките на 48 часа.

Политика доставка и връщане на стоката:

1. Цена за доставка: натиснете раздела "доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.ние ще ви изпратим данни в рамките на 3 работни дни,след като плащането бъде потвърдено платформа.

2. Време за пътуване: транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.Подробностите са потопени от Китай , постигат по-голямата част от страните в рамките на 17-30 работни дни.

3.Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от момента на получаване на поръчката.И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.

4.Всички уреди са тествани преди да превозва и 100% работи добре.Ако той не може да се използва, след като сте получили и тествахме го,Моля, не се притеснявайте и незабавно да се свържете с нас, ние ще ви дадем удовлетворенное решение.

Правилата на връщане:

5.моля, не приемайте пратката, ако тя е повредена, за да можем да поискате иск при Експресна-в компанията.

Коментари :

1. Ние разчитаме на нашата репутация и удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.Така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.Моля, пишете ни на 5-звезден съвет е, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2. Моля, нека не ни е никаква обратна връзка, освен за обратна връзка 5star само заради доставка.При нас няма голям избор за доставка на батерията.

3. моля пишете usbefore выходящ всеки отрицателен резултат на експозиция или раскрывающ всеки спор за място,защото ние винаги се опитваме ни най-доброто, за да служим на нашите клиенти, ние ще ви разрешение да отговарят .

Етикети: LCD дисплей a41, j4 екран, обектив c7, дисплей j4, оригинална къща samsung, j4 LCD дисплей, samsung galaxy j4 j400f lcd, екранът на samsung a51, екран j600, LCD дисплей j400

Гаранция 6 месеца
срок на доставка 1-2 Работни Дни
ярката регулиране може да персонализирате
QC Тествани преди да изпратите
търговска марка Samsung
Съвместим Марка Samsung
Номер На Модела За SAMSUNG Galaxy J4 J400F J400F/DS J400G/DS
Състоянието На Продукта НОВО
Вид На Допир Екран Капацитивен Екран
Разделителна Способност На Дисплея 1280х720
Заводска цена Свържете Се С Нас За Получаване На Фабрично Цени
Екран > 3"
Произход CN(произход)
Материал Амолед
Цвят Черното Злато LightBlue Purpel
Тип LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер
Част Смяна На Смяна, Ремонт
Качество Няма Мъртви Пиксели
Размер 5.5''
Комплект LCD дисплеи ДА

Напишете отзив

Samsung Samsung Galaxy J4 2018 LCD дисплей за Samsung Galaxy J4 2018 J400 J400F/DS J400G/DS LCD сензорен дисплей дигитайзер

Samsung Samsung Galaxy J4 2018 LCD дисплей за Samsung Galaxy J4 2018 J400 J400F/DS J400G/DS LCD сензорен дисплей дигитайзер

БЕЛЕЖКИ: 1. скъпи руски приятели моля излезте ни Се пълното име на почит към руската политика и лесни за разлика митническите . 2.ние специализируем в продажба екрани на Samsung(равнината на LCD екрана за докосване,LCD+екран ,дисплей с рамка).Моля

Свързани продукти